marți, 20 septembrie 2016

Prefectul judetului prezent la inaugurarea Centrului de Tranzit, Asistenta si Consiliere


Marti, 20 septembrie 2016, prefectul judetului Maramures, Sebastian Mihai Luput, a participat la inaugurarea Centrului de Tranzit, Asistenta si  Consiliere pentru tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului.
La eveniment au participat Dragos Pislaru- Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Maria Gheorghiu- consilier de stat in cadrul Cancelariei Primului Ministru, Stefan Darabus- director regional Hope and Homes for Children, Marco Hößl- CEO Kaufland Romania, Gabriel Valer Zetea- presedintele Consiliului Judetean Maramures, Marinel Rob- primarul interimar al Municipiului Baia Mare si Bogdan Gavra- directorul Serviciului de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Baia Mare.
Constructia centrului a fost demarata in toamna anului 2015 si a fost realizat cu sprijinul financiar al comapaniei Kaufland, iar terenul a fost pus la dispozitie de Primaria Baia Mare. Centrul are o capacitate de 19 locuri si are scopul de a rezolva problema critica a locuirii, dar si a educatiei/ asistarii tinerilor vulnerabili privind integrarea sociala, formarea profesionala si accesul pe piata muncii pe raza judetului Maramures.


                           Institutia Prefectului- Judetul Maramures


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu