sâmbătă, 24 septembrie 2016

Comunicat de presă



Tehnocrații ucid viitorul României
  
 Senatorul PSD Sorin Ovidiu Bota declară că este necesară o anchetă cu privire la "genocidul" făcut de cei din Ministerul Sănătății.
"Rujeola ucidea 5 - 7 milioane de oameni înainte de a se inventa vaccinul. Nevaccinarea, din păcate, lasă sechele asupra copiilor. Solicit autorităților să demareze urgent vaccinarea copiilor (de 5 luni medicii de familie nu au facut un vaccin) și să nu acuze părinții care refuză vaccinarea copiilor ca fiind principalii vinovați de izbucnirea epidemiei când, de fapt, ei sunt cei care nu pun la dispoziția medicilor de familie dozele de vaccin necesare pentru imunizarea copiilor a căror părinți sunt de acord cu vaccinarea!
Acești copii reprezintă viitorul națiunii, care și așa e în declin demografic, iar niște "imbecili" decid că e prea scump vaccinul pe care îl găsesc pe piață. Aceeași "imbecili" au reușit să distrugă producatorul român de vaccinuri! Consider că este absolut necesară  o anchetă în această speță, iar dacă nu se pornește această anchetă, voi depune personal plângerea", a declarat senatorul Sorin Bota.


Cabinetul senatorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu