sâmbătă, 27 august 2016

Robert Țuțea (Știința Explorări): "Vreau să revin cât mai repede la o formă fizică optimă"

   La 33 de ani, după două sezoane jucate pentru Phoenix  Șimleu Silvaniei și VCM LPS Piatra Neamț, Robert Țuțea  s-a întors în această vară la Știința Explorări, echipa la  care a cunoscut cele mai mari satisfacții de-a lungul  carierei.
                                                     INTERVIU
    R.: - Cum s-a produs revenirea ta la Știința Explorări?
    R. Țuțea: - Am avut o discuție cu domnul președinte Traian Rad Tăut și cu domnul antrenor Marius Botea, în urma căreia dânșii s-au arătat dispuși să mă ajute să revin acasă, alături de familie, în timp ce eu urmează să ajut cât mai mult echipa în noul sezon.
    - R.: Cum ai reintrat în atmosfera de la Știința Explorări?
    - R. Țuțea: - Pentru mine a fost foarte ușor, pentru că îi cunosc foarte bine pe marea majoritatea a colegilor de echipă. De asemenea, standardele în ceea ce privește antrenamentele au rămas aceleași, la fel ca și obiectivul, calificarea într-o cupă europeană.
    -R.: Ce ți-ai propus în plan personal pentru noul sezon?
    - R. Țuțea: - Deocamdată pentru mine este foarte greu în această perioadă, pentru că nu m-am antrenat timp de 5 luni. Vreau să revin cât mai repede la o formă fizică optimă. Apoi, când mi se va oferi șansa să joc sunt hotărât să o valorific.
    - R.: Cum vezi evoluția echipei Știința Explorări în noul sezon?
    - R. Țuțea: -Deocamdată nu știm valoarea exactă a adversarilor, pentru că s-au făcut multe transferuri în această vară, dar, ca de obicei, sunt convins că Explorări va fi un adversar redutabil pentru celelate echipe.

                                                                               Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu