duminică, 28 august 2016

Regele Mihai este tot mai bolnav şi mai singur


Protosinghelul Caliopie, responsabilul pentru construcţii şi probleme de patrimoniu în cadrul Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului, inclusiv pentru Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea Argeş, a declarat într-un interviu că Principele Radu l-a anunţat să fie pregătit pentru înmormântarea Regelui Mihai.
Protosinghelul Caliopie a explicat, pentru Jurnalul de Argeş, că un scenariu era pregătit pentru eventualitatea morţii Regelui Mihai I al României încă din toamna anului trecut.
„Vă spun sincer că un scenariu am făcut pentru unul din membrii marcanţi ai Casei Regale, fie regele, fie regina. După semnalele date, noi am crezut că acest scenariu se va adresa regelui. S-a întâmplat cum ştiţi. Am făcut anumite scenarii încă din toamna anului trecut”, a explicat acesta.
Responsabilul Catedralei Regale de la Curtea de Argeş a fost anunţat de principele Radu că starea de sănătate a Regelui este într-o continuă degradare.

„Am vorbit chiar eu personal cu principele Radu care mi-a explicat că starea de sănătate a regelui este într-o continuă degradare. Adică posibilităţile fizice scad pe zi ce trece. El nu poate să estimeze în mod concret, pentru că nu poate să o facă, când va fi acest deznodământ. Dar semnalele nu sunt pozitive aşa încât, din nefericire, anul acesta poate să se încheie şi cu celălalt eveniment. Dacă nu anul acesta, atunci poate la începutul anului următor. Nu ştim exact. Până la urmă, noi credem în Dumnezeu şi Dumnezeu este cel care hotărăşte. Este şi de intuit treaba asta, având în vedere că regele nu a putut să participe la evenimentul major, ultim din viaţa femeii iubite şi a mamei copiilor lui. Am convingerea că dacă ar fi putut cu adevărat să participe la acest eveniment, cu siguranţă Regele Mihai participa”, a mai spus Protosinghelul Caliopie.Sursa stiripenet

                                                                                                   C.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu