vineri, 29 iulie 2016

SOV a făcut un DENUNŢ BOMBĂ la DNA !

Sorin Ovidiu Vîntu a fost adus, joi dimineață, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, cu o autospecială din Spitalul Penitenciar Rahova, unde a fost încarcerat în urmă cu șase zile. Fostul mogul a fost condamnat, din nou, săptămâna trecută, la șase ani și două luni de închisoare în dosarul Petromservice. Potrivit unor surse judiciare, Vântu ar fi făcut un denunţ, iar numele vehiculate ar fi ale lui Călin Popescu Tăriceanu şi Bogdan Olteanu.

Procurorii DNA ar investiga dacă Vântu i-a dat un milion de euro lui Tăriceanu, prin intermediul lui Bogdan Olteanu, în 2008, în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării, potrivit siteurilor stiripesurse.ro şi dcnews.

Liviu Mihaiu: "Probabil că am fost un foarte bun pretext pentru fostul mogul pentru a-l avea (și) pe șeful Camerei Deputaţilor la mână. Justiţia să-și facă (toată) datoria"

Liviu Mihaiu a dezminţit pe contul său de Facebook, faptul că Sorin Ovidiu Vîntu l-ar fi plătit pe Călin Popescu Tăriceanu pentru a-l numi pe jurnalist în funcţia de Guvernator al Deltei Dunării. 

"Oricât aș fi eu de vânat de DNA, ALDE va fi partid parlamentar după alegeri. Băsescu, atunci când era la apogeul puterii sale, a făcut numeroase eforturi de a mă elimina din fruntea Guvernului și din politică. N-a reușit, pentru simplul motiv că în toată activitatea mea NU există fapte de corupție..." a scris Tăriceanu pe Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu era premier la data numirii jurnalistului Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării. După doar trei luni, Tăriceanu a părăsit Palatul Victoria, iar Liviu Mihaiu a fost schimbat din funcţie la scurt timp. Bogdan Olteanu (PNL) era preşedinte al Camerei Deputaţilor în 2008, iar Vîntu încă deţinea Realitatea TV.

Preluare [Timpul_adevarului] Digest Number 2087

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu