sâmbătă, 30 iulie 2016

Pensii speciale pentru parlamentari, de la 1 august. Politicienii vor încasa şi 6.000 lei lunar !!!

Parlamentarii români vor primi controversatele pensii speciale, de la 1 august 2016. 

Până acum, circa 600 de foști parlamentari au depus actele pentru a încasa pensiile speciale, iar asta înseamnă, potrivit calculelor, în jur de 200.000 de euro pe lună.
Aceste pensii se dau în funcție de numărul de mandate pe care fiecare parlamentar l-a avut.
Mai exact, pe lângă pensia de stat, un politician cu un mandat va avea de încasat 1.500 de lei, în timp ce pentru trei mandate, pensia specială ajunge la 6.000 de lei.
”Mi se pare imorală această lege”, a comentat Daniel Savu, miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Notă. PCR nu a furat în 50 de ani nici 1 la sută din ce fură aştia de 26 de ani. Cred că urmează să legifereze şi pensie "veşnică" pentru ei şi ai lor...

Un comentariu:

  1. Rusinos! Oamenii mor de foame dar ne meritam soarta daca nu facem o revolutie adevarata de data asta! Pentru imprumuturile de dupa 1990 la FMI si Banca Mondiala platim 17.000 de euro pe ora! În orice caz acești bani sunt aruncați pe degeaba, deci pe INCOMPETENTA, deoarece la responsabilitatea față de popor și de satisfacere a sarcinilor de serviciu,cei din parlament și senat nu sunt decat niste SLUGI ai Uniunii Europene ! Ei mai bine dorm sau se joacă în timpul ședințelor și la final nici nu știu despre ce a fost vorba!Vai de noi si de copiii nostri! Parlamentarii, judecatorii, politicienii in general, s-au aranjat pe viata! Fi-le-ar de COLIVA!

    RăspundețiȘtergere