marți, 28 iunie 2016

Comunicat de presă


Instituţia Prefectului-Judeţul Maramureş organizează o întâlnire în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş şi Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca în data de 29 iunie 2016, ora 11, la Centrul de Instruire şi Marketing al Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş din Baia Mare, Aleea Expoziţiei, nr. 5, care îşi propune să abordeze următoarea tematică:
1.  Comunicarea Administraţiei pentru Contribuabili Mijlocii Regiunea Cluj-Napoca cu contribuabilii mijlocii din judeţul Maramureş;
2.  Prezentarea prevederilor Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală Nr. 1105/2016 din 29 martie 2016 pentru modificarea Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 3.769/2015 privind declararea livrărilor/prestărilor şi achiziţiilor efectuate pe teritoriul naţional de persoanele înregistrate în scopuri de TVA şi pentru aprobarea modelului şi conţinutului declaraţiei informative privind livrările/prestările şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional de persoanele înregistrate în scopuri de TVA. Acest ordin intră în vigoare la data de 1 iulie 2016;
3.  Dezbatere asupra proiectului de Ordin al Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pentru modificarea și completarea Ordinului Președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 3841/2015 pentru aprobarea modelului și conținutului formularului (088) ” Declarație pe propria răspundere pentru evaluarea intenției și a capacității de a desfășura activități economice care implică operațiuni din sfera TVA”.
La această întâlnire sunt invitaţi să participe agenţi economici mijlocii şi mici din judeţ pentru a li se comunica precizări privind noile reglementări pe temele precizate mai sus.

              Instituția Prefectului – Județul Maramureș


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu