joi, 28 aprilie 2016

Campania națională de prevenire a traficului de persoane “Nu ignora fața... invizibilă! Povestea ei poate deveni și povestea ta!”

Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane a lansat Campania națională de prevenire a traficului de persoane Nu ignora fața... invizibilă! Povestea ei poate deveni și povestea ta!”. Campania se va derula la nivel national în perioada aprilie-iunie 2016 și va viza prevenirea traficului de persoane în scopul exploatării sexuale. Cântăreața de muzică pop, Brigitta Gheorghe (BRIGHI) va fi promotoarea campaniei.
Mesajul campaniei “Nu ignora fața… invizibilă!” și sloganul acesteia,  “Povestea ei poate deveni și povestea ta!” sunt promovate în spotul campaniei de către solistă, având la bază piesa muzicală “Invizibilă”.
La nivel regional, Campania va fi implementată de Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane Cluj-Napoca. Pentru susținerea campaniei, specialiștii acestei instituții vor participa la întâlniri cu tineri având vârste cuprinse între 14 și 25 de ani, vor organiza activități de informare atât în unități de învățământ, centre de plasament, cât și în cadrul unor evenimente publice, în cele patru județe aflate în competență (Cluj, Bistrița-Năsăud, Maramureș și Sălaj).
Pentru desfășurarea componentei media a campaniei a fost produs un spot video (30 sec).
Vă rugăm să sprijiniți demersul de prevenire a traficului de persoane, prin difuzarea spotului video în regim de campanie socială, în perioada aprilie-iunie 2016.
În cazul în care televiziunea pe care o reprezentați este interesată de difuzarea spotului, vă rog să mă contactați la adresa de e-mail anca.goja@prefecturamaramures.ro sau la numărul de telefon 0740-192451.

Vă mulțumesc.

Anca Goja

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu