joi, 24 martie 2016

Mai sunt 79 de zile până la începerea C.E de fotbal din Franţa. Naţionala Românie obţine o victorie chinuită cu Lituania, într-un meci amical !

Echipa naţională a României a castigat cu greu meciul amical cu Lituania, scor 1-0, dupa un gol superb reusit de stelistul Nicusor Stanciu.
Anghel Iordanescu a inceput partida de la Giurgiu cu o formula ofensiva, insa jocul din prima repriza a avut mult de suferit, fiind foarte static.
Lucian Sanmartean a parut iesit din joc, Gabi Torje a fost imprecis, in timp ce Florin Tanase, Bogdan Stancu si Raul Rusescu au fost inexistenti.
Nationala noastra a dominat jocul, dar nu a reusit sa creeze mari probleme la poarta adversa, pe fondul unui joc foarte lent.
Cea mai importanta ocazie de a marca a venit abia in minutul 45, cand sutul slab al lui Torje a fost deviat putin pe langa poarta. In schimb, impreciziile din defensiva ale lui Chiriches ne puteau costa scump.
La pauza, Iordanescu a schimbat, trimitandu-i pe teren pe Keseru si Nicusor Stanciu, iar acesta din urma a schimbat fata jocului.
Mijlocasul ofensiv al Stelei a avut nevoie de doar 20 de minute pentru a marca primul sau gol la nationala, chiar la debut, cu un sut splendid de la aproape 30 de metri.
"Tricolorii" si-au conservat energiile pe final si nu au mai reusit sa creeze pericol la poarta adversa.
Pentru nationala României urmează un nou meci amical, contra Spaniei, duminică de la ora 21:45, meci transmis de TVR 1. Sursa ZIARE.COM


                                                                             Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu