miercuri, 23 martie 2016

Cenaclul epigramiștilor băimăreni din 21 martie 2016

         Vremea este frumoasă dar rece, temperaturi sub cele normale, cu toate acestea avem o prezență frumoasă 13 persoane care vor discuta. În afară de citirea creației, este şi aniversarea revistei Clubului “Spinul”.
    Viorica Găinariu isi citește epigramele care le-a trimis la diferite concursuri.Dânsa propune să se facă din nou epigrame. In contratimp și ca o noutate să aducă fiecare câte zece epigrame pentru citit în cenaclu. Domnul Ioan Șiman regretă că s-a pierdut bunul obicei de-a aduce fiecare un lot de epigrame care să fie analizate  pe rând de fiecare membru. Apoi ne citește câteva epigrame de ale domniei sale foarte gustate de colegi.
      Toma Gross Rocneanu anunță că revista "Spinul" a împlinit 10 ani și ar fi cazul să scoatem un număr aniversar.
      Doamna Aurelia Oancă ne citeşte din noile sale epigrame. Apoi debutantul Ioan Potp ne citeste câteva epigrame personale. Îl secondează domnul Ioan Meteș Morar, care completează acest spectacol umoristic.
Ne prezintă volumul "Epigrame"de Vasile I Vulpașu domnul Dragomir Ignat, care-i redactorul șef al revistei noastre. Este o carte care merită luată în considerație.
  Se telefonează domnului Nistor I Bud care are ziua de naștere. I se cântâ de către spinişti  în telefon :"Mulți ani trăiască" Domnia sa fiind suferind de mai mult timp. Domnul Ioan Șiman se obligă a face corectura șpaltului de revistă înainte de-a fi tipărită.  Coperțile revistei actuale au ceva deficiențe, care sunt supărătoare. Trebuie insistat și va fi eradicate astfel de inadvertanțe.
    Colegii de Club, audiind noul statut al UER, spun că răspunsul nostru la acest nou statut este pozitiv iar domnul președinte Mircea Pop Buzești va trimite acest răspuns al colegilor.
  Termenul de depunere a materialelor pentru revistă este 4 aprilie la  cenaclul din acea zi.


                                                                               Toma Gross ROCNEANU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu