sâmbătă, 20 februarie 2016

LA MULŢI ANI GELU DRAGOŞ !

Iarna ameninţătoare se scurge, ziua este mai lungă cu mai mult de un ceas, dar anotimpul geros  chiar morbid a devenit brusc floricol, acoperământul alb - albăstrui îngheţat  a cedat în faţa verdelui care îşi face loc aducând viaţa. Ciclul se repetă de milioane de ani şi fiecare an are  22 februarie! Dar numai de câteva zeci de ani sau chiar foarte precis patruzecişinouă, în această zi sărbătorim  prieteni şi prietene ajunse la pârguit. Fiecare comunitate îşi are sărbătoriţii ei! Noi, Cenaclul scriitorilor din Baia Mare, noi, ziariştii ce scriem şi de frumos, noi VERZII din Maramureş îl sărbătorim pe GELU DRAGOŞ.
 Dascăl, dedicat şcolilor din Mireşu Mare şi Lucăceşti, poet atent şi nerisipitor de sentimente ieftine, tată, soţ şi fiu recunoscător, noi, cei care te cunoaştem şi te preţuim primeşte cele mai alese gânduri şi urări de sănătate !!!
Anul acesta să-ţi aducă noi şi merituoase satisfacţii dar mai ales încrederea  cu care vei fi investit de la mijlocul acestui an în comunitatea din care faci parte. Îţi va fi de folos învăţătura şi educaţia rustică de care nu te ai dezis niciodată, ba mai mult ai preţuit şi evidenţiat tot şi toţi care te au făcut să crezi şi să crezi că eşti român din Maramureş din mândrele „Ţări” ale Chioarului şi Codrului!

                                                                     Vasile TIVADAR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu