luni, 25 ianuarie 2016

Cenaclul epigramiştilor băimăreni din 25 ianuarie 2016

Preşedintele de onoare al Clubului domnul Ioan Șiman, face o scurtă prezentare a "nașterii" clubului"Spinul", clubul epigramistic din Baia Mare. După unele probleme organizatorice, domnul Ioan Șiman spune că prea mult se tărăgănează munca pentru realizarea revistei Clubului, la care domnul Țâncaș spune că încă nu toți colegii au trimis materialele. Pe această idee redactorul șef al revistei domnul Dragomir Ignat, conchide data până la care se pot aduce materialele. Dacă nu toată lumea se conformează cu această dată, aceia nu vor apărea în revistă.
  Viorica Găinariu Tazlău, anunță ordinea de zi și colegii de acum nu mai au restanțe la cotizații. Domnia sa citește noul regulament al UER. Apoi ne citește epigramele sale, doamna Smaranda Iuga, epigrame gustate de colegii de Club. după cum spune Dragomir Ignat și Vasile Țâncaș.
    Doamna Aurelia Oancă continuă  citirea cu epigrame din propria creație, care au în conținut metehnele oamenilor. Ne continuă citirea epigramelor domnul Dragomir Ignat după care citește creația sa Ioan Meteș Morar- Chelințeanu care are circa opt epigrame foarte bune spune redactorul şef – Dragomir Ignat.
    Și Viorica Gâinariu Tazlău  mai ne citește o parte din epigramele trimise la diferite concursuri de epigrame din țară și la revista “Epigrama”.
Toma Gross Rocneanu citește articolul scris de Micle Mircea care "divulgă" din Lucrările Cenaclul "Satiricom" din Cluj Napoca și contribuția spiniștilor în cadrul acestor manifestări onorabile
    Ne citește articolul personal din revista literară "Clepsidra" doamna Smaranda Iuga.
    Domnul Vasile Țâncaș propune ca la ședința următoare să dăm răspuns la UER, pe motivul că s-a schimbat Statutul și acest lucru ne privește și este cazul să ne exprimăm părerea personală și membrii Clubul nostru.
    Domnul Ioan Șiman propune realizarea unui fond de rezervă a clubului pentru situații de criză, deoarece taxele pentru realizarea revistei proprii cresc continuu. Acest fond se poate face și prin sponsorizări.
    Viorica Găinariu Tazlău citește regulamentul de participare la concursul "Mărul de aur” de la Bistrița.
      Domnul Dragomir Ignat ne invită să-i cinstim vârsta închinând un pahar cu Domnia lui. Mulți ani trăiască!!! Și la multe reușite. Pe lunea care urmează, domnul Ioan Ady Fârte ne roagă să-i fim oaspeți pentru a-și serba ziua de naștere. Cu mult drag și multă plăcere La mulți ani!!!

                                                                     
                                                                          Toma G. ROCNEANU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu