luni, 16 noiembrie 2015

LPF a semnat un nou parteneriat de imagine: Prima divizie se va numi Liga I Orange

Liga Profesionistă de Fotbal a încheiat, luni, un parteneriat de imagine cu Orange România, în urma căruia prima divizie de fotbal se va numi Liga I Orange, iar noii abonaţi ai companiei de telecomunicaţii vor avea acces nelimitat la meciurile din prima ligă pe telefon, tabletă sau laptop.
"Suntem încântaţi că Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, s-a alăturat Ligii Profesioniste de Fotbal şi a ales Liga I. Prin interesul arătat Ligii I, Orange obligă toate cluburile care participă în competiţie să redefinească standardele de performanţă managerială şi sportivă, pentru a obţine victoria pe terenul de joc şi succesul în afara lui. Fotbalul din România trebuie să devină un teren de joc pentru exprimarea creativităţii, pusă în slujba fotbalului românesc. Parteneriatul cu Orange ne obligă să fim cei mai buni. De azi Liga I se va numi Liga I Orange. Despre valoarea contractului pot să vă spun că este vorba de o sumă mai mare decât cea de la Adeplast", a declarat preşedintele Ligii Profesiniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, într-o conferinţă de presă.
Directorul executiv al Orange România, Jean-François Fallacher, a afirmat că durata contractului este de doi ani: "Orange are o tradiţie îndelungată în sport şi în fotbal, în special. De-a lungul anilor am fost implicaţi într-o serie de iniţiative, precum parteneriatul pe care îl avem cu Dinamo, cea dedicată suporterilor care folosesc pachete pre-pay şi Orange este sponsorul oficial al Euro-2016, care va avea loc în Franţa. Pe plan local, Orange mai sponsorizează Color Run, o competiţie de ciclism, triatloanele de la Braşov şi Mamaia. Continuând această tradiţie lungă la Orange, începând de astăzi suntem mândri şi fericiţi să devenim sponsorul oficial al Ligii I, care va deveni Liga I - Orange. Suntem fericiţi să susţinem această competiţie naţională, pe care fanii o apreciază atât de mult. Clienţii noi sau cei care îşi reînnoiesc contractele pentru Orange TV vor primi gratis pe tablete sau telefoane mobile toate meciurile din Liga I. Am semnat acest contract cu Liga Profesionistă de Fotbal pe o perioadă de doi ani".
Acest parteneriat aduce şi o ofertă nouă pentru abonaţii Orange care pot urmări nelimitat meciurile din Liga I pe telefon, tabletă sau laptop, iar cu ajutorul stick-ului Orange TV şi pe ecranul mare al televizorului. Aceştia au acces nelimitat fără costuri suplimentare la canalele Look TV HD şi Look Plus HD, care difuzează toate meciurile din Liga I, prin serviciul Orange TV Go.
Posturile rămân disponibile şi pentru clienţii cu abonamente Orange din oferte anterioare, care au inclus în abonament accesul la o selecţie de canale româneşti prin Orange TV Go.

Canalele Look TV HD şi Look Plus HD, precum şi meciurile Ligii 1 Orange pot fi vizionate în continuare fără taxe suplimentare şi de către toţi utilizatorii serviciului Orange de televiziune, ce au activ un abonament Orange. Mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu