miercuri, 28 octombrie 2015

Top cinci dintre cele mai nefericite combinaţii de zodii

Sunt cupluri alcătuite din două zodii care încă de la începutul relaţiei se înţeleg din priviri şi altele care după lungi bătălii, discuţii, certuri şi compromisuri, nu ajung la un numitor comun.
Haideţi să vedem împreună care sunt cele mai nefericite combinaţii de zodii.
1. Berbec şi Scorpion
Nativii acestor zodii sunt atât de diferiţi încât cu greu pot rezista să stea în aceeaşi camerã fără a se certa. În cazuri extreme, dacă se ajunge la formarea unui cuplu, fiţi siguri că acesta nu va dura prea multă vreme deoarece Berbecul este o fire mai libertină, mai independentã care urăşte să dea explicaţii despre fiecare pas al lui. Scorpionul îşi doreşte mereu să deţină controlul în cuplu şi simte nevoia de acaparare a partenerului, din toate punctele de vedere.
2. Taur şi Vărsător
Două semne total distincte care ar trebui să se atragă 100%, însă în cazul de faţă totul este pe dos. Nu există nici un fel de echilibru între cei doi şi semnele lor zodiacale, şi din această cauza vor apărea foarte multe conflicte. Taurul este perfect pentru o relaţie monogamă, liniştită şi trainică, alături de un partener care să se supună regulilor sale în ceea ce priveşte armonia cuplului. Vărsătorul este un non-conformist prin natura sa şi nu va ceda în faţa nici unei astfel de presiuni, indiferent de la cine ar veni.
3. Gemeni şi Rac
În nici un caz! Nici să nu va gândiţi. La voi chiar că extremele nu se atrag deloc. Sunteţi atât de diferiţi încât parcă nu aveţi nici un subiect în comun. Racii îşi doresc sentimente, angajament şi loialitate din partea persoanei iubite, pe când Gemenii, oricând de mult ar iubi, văd dragostea şi toate adiţionalele sale că pe ceva ieşit din comun a cărei explicaţie nu o găsesc. Nu vede rostul unei relaţii sentimentale de durata, alături de o singură persoană, în condiţiile în care sunt atâtea ce ar putea să-l satisfacă din toate punctele de vedere şi fără prea mult efort.
4. Leu şi Fecioara
Dacă v-aţi pricopsit cu o astfel de relaţie şi sunteti unul dintre cei doi nativi, fugiţi cât va ţin picioarele. Dacă sunteţi Leu, veţi simţi că Fecioara va ţine pe loc şi nu vã lasă să vã bucuraţi de nimic bun din tot ce vã este oferit în viaţă. Vã doriţi să fiţi în centrul atenţiei, să primiţi complimente, de vreme ce Fecioara militează pentru o viaţă liniştită şi o iubire că în poveşti, bazată pe sinceritate, respect dar mai ales loialitate.
5. Săgetător şi Capricorn
Sunteţi ultimii în acest clasament, ceea ce înseamnă că puteţi avea o relaţie, însă nu una decisivă, una pentru toată viaţa. Săgetătorul este un non-conformist, un libertin şi un independent. Nu se supune regulilor şi îşi trăieşte viaţa după bunul plac, iubind prezentul şi tot ce trăieşte astăzi. Capricornul este o fire stabilă, liniştită, ce pune mare accent pe ascensiunea profesională, pe situaţia materială şi pe întemeierea unei familii; îşi doreşte să facă totul ca la carte, lucru ce îl sperie şi îl distanţează pe Săgetător.

                                                                                        Iulian COZA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu