miercuri, 26 august 2015

Let's Do It, Romania! ROMÂNIA CURATĂ CU APLICAŢIA LET'S DO IT!

Avem o veste mare si vrem sa fii primul care o afla: lansam astazi aplicatia de mobil si platforma "Let`s Do It!". De acum inainte, poti marca oricand deseurile intalnite in oras sau în natura pe Harta Deseurilor, pentru a fi apoi raportate către autoritati si curatate în 30 de zile, conform legii.
Ce spui, ne ajuti sa facem primele raportari?!
Iata cum functioneaza aplicatia si platforma "Let`s Do It!":
1. Descarca si instaleaza aplicatia "Let`s Do It!", disponibila gratuit pe Google Play si, in curand, si pe App Store
2. Pozeaza mormanul de deseuri si pune-l pe harta, impreuna cu detalii relevante (componenta, dimensiuni)
3. Aplicatia sesizeaza autoritatile responsabile de curatarea zonei – sesizarea se genereaza automat, iar tu primesti constant notificari legate de statusul raportarii
4. Autoritatile trimit un raspuns in maximum 30 de zile, conform legii si curata zona raportata, iar tu esti informat cand situatia este rezolvata
Poate ca te-ai intrebat de mai multe ori ce poti face tu, ca cetatean, pentru a curata Romania. Poate ca ai dorit sa tragi un semnal de alarma si n-ai stiut la cine sa apelezi sau procesul a fost unul extrem de anevoios.
Ai acum la indemana un instrument prietenos si usor de folosit, care sa-ti fie alaturi ori de cate ori descoperi deseuri in locuri unde n-ar trebui sa existe: aplicatia de mobil si platforma "Let`s Do It!".
Voluntariatul pe care il poti face oricand, oriunde te-ai afla!
Este voluntariatul care se hraneste cu intentii sincere de a schimba Romania in bine si cu spiritul de actiune, cel pe care l-ai aratat de atatea ori deja, atunci cand ne-ai ajutat sa cartam deseuri cu bicicleta sau masina sau venind la curatenie.

Iti multumim pentru toata energia pozitiva si pasiunea pe care le-ai aratat pana acum pentru "Let`s Do It, Romania!".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu