miercuri, 22 iulie 2015

Premierul Ponta îi cere lui Cazanciuc, ori să îşi dea demisia, ori să-şi exercite autoritatea în CSM !

Premierul Victor Viorel Ponta şi-a exprimat indignarea faţă de cazul elevei violate din Vaslui, amintind că "justiţia trebuie să-i pedepsească pe toţi în mod egal, dar mai ales pe care care comit crime, violuri şi tâlhării".
Premierul Ponta i-a cerut ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, să-şi exercite toată autoritatea funcţiei în cadrul CSM, ori să-şi dea demisia dacă CSM nu va lua nicio măsură.
"Cineva trebuie să tragă un semnal că nu se poate ceea ce se întâmplă zi de zi în România", a spus premierul."Vreau să spun că ceea ce s-a întâmplat la Vaslui se întâmplă de multe ori în ţară şi dacă nu apare la televizor nu se întâmplă nimic", a mai spus Ponta.
Cazul fetei din Vaslui, violată de şapte indivizi, a stârnit un adevărat val de revoltă. Oameni simpli şi vedete au postat mesaje pe reţelele de socializare şi cer pedepsirea violatorilor. Cu puşcăria şi castrarea chimică, aşa cum se întâmplă în cazul pedofililor.
Părinţii fetei sunt traumatizaţi şi se tem că fiica lor nu-şi va mai reveni niciodată.
În semn de solidaritate cu tânăra din Vaslui, Antena 3 se alătură acestui demers al câtorva zeci de mii de semeni care cer protejarea tuturor victimelor violurilor şi pedepsirea celor vinovaţi.

                                                                                                                              C.S.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu