marți, 30 iunie 2015

Othello Băsescu i-a făcut, din nou, o scenă de gelozie Desdemonei Udrea

Sîmbătă după-amiază, Traian Băsescu i-a făcut o vizită Elenei Udrea. 
Nu de curtoazie, ci de… gelozie! Timp de mai bine de o oră, Marinarul i-a făcut amantei o scenă de gelozie teribilă, din pricina fotografiei apărute în presă, cu ea sărutîndu-se cu un bărbat. Nici Nimfa din Pleşcoi n-a rămas datoare, ţipînd şi bătînd din picior, ba chiar reproşîndu-i ibovnicului că n-a respectat înţelegerea: ea a divorţat, dar el nu a făcut-o. Cine e noua legătură a Elenei Udrea? Un oarecare Valentin Chifu, cu 10 ani mai tînăr ca ea.

Omul a făcut bani mulţi din proiecte imobiliare, construind, printre altele, zona rezidenţială Asmita Garden, unde sînt şi blocuri de 30 de etaje. Totuşi, Pimăria a dat un aviz hazardat, avînd în vedere că terenul e nisipos, aflîndu-se în apropierea Lacului Văcăreşti. Am mai aflat că V.C. a vîndut multe apartamente scumpe prin mijlocirea Biroului Notarial al fiicei mai ma
ri a lui Băsescu. Tot el i-a cumpărat Elenei Udrea terenurile de la NANA. Aşadar, face parte din cercul băsist. Şi, cu toate astea, l-a tras în piept pe Matroz, dar a tras-o şi amanta lui, fireşte, în altceva. Iabraşă muiere.

                                                                                                        CVT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu