duminică, 31 mai 2015

Steaua câştigă Cupa României şi face tripla istorică

Steaua Bucuresti a castigat si Cupa României, în cadrul sezonului 2014/2015, dupa  finala cu Universitatea Cluj Napoca, scor 3-0 pe Arena Nationala din Bucuresti.
Adi Popa a fost omul meciului cu doua goluri, a treia reusita fiind semnata de Raul Rusescu. Steaua devine de duminica prima echipa din Romania care a facut tripla  si anume campionat, Cupa Romaniei si Cupa Ligii.
Prima parte a jocului a inceput cu o mica intrerupere, dupa ce zeci de torte si petarde au inceput sa fie bombardate de fanii clujeni catre careul stelistului Nita.
Fotbalistic vorbind, debutul a apartinut Stelei, care a si punctat extrem de rapid, in chiar minutul 9.
Adi Popa a punctat dupa o faza realizata de Nicusor Stanciu, sutul stelistului venind din prima, in plin careu, balonul lovind si bara din dreapta lui Veselovsky, inainte sa ajunga in plasa.
Dupa gol, Steaua s-a multumit mai mult cu o posesie sterila, lasandu-le mijlocul clujenilor, care au inceput sa prinda curaj si sa aiba si mici ocazii.
Cu putine emotii, Steaua a reusit sa mentina acel 1-0 pana la pauza, fiind la 45 de minute de o tripla istorica.
O tripla istorica ce parea si mai aproape dupa golul lui Rusescu din chiar debutul partii secunde, in minutul 47. Rusescu a marcat dupa pasa geniala a lui Adi Popa, pasa pe jos, din flancul drept, in plin careu.
Iar 3-0 s-a facut doar 5 minute mai tarziu, in minutul 52, cand tot Adi Popa marca dupa un sut de la distanta fara sperante pentru Veselovsky, balonul lovind din nou bara, exact ca la primul gol.
S-a terminat 3-0, Steaua facand pana la final spectacol in fata a circa 40.000 de fani care asteptau si acest al treilea trofeu din sezon.
Costel Galca castiga asadar 3 trofee in chiar primul sezon de cand antreneaza Steaua, club pe care il va parasi, urmand ca Mirel Radoi sa vina in locul sau din vara, ca asa-i in România !

                                                                      Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu