joi, 21 mai 2015

Din înţelepciunea poporului român provine zicala: "Cine zice, ăla e !"

Premierul Victor Ponta îi face "proşti" pe jurnalişti !
   
Primul ministru Victor Viorel Ponta îi face "proşti" pe jurnalişti: "Am aflat că doamna ministru, deşi e musulmană, are un nas creştin." ( mai cunoaştem unul ca acesta ) !!!
Premierul Victor Ponta a sarit miercuri in apararea lui Liviu Dragnea, numindu-i "prosti" pe jurnalistii care au spus ca Sevil Shhaideh, care ii va lua locul la Ministerul Dezvoltarii, ii este fina."Doamna ministru Shhaideh", si-a inceput Ponta pledoaria, intreband daca a pronuntat corect numele acesteia, dupa ce a fost criticat in presa ca evita sa il rosteasca, intrucat este dificil. "Doamna ministru Shhadeh - am pronuntat corect? - va continua proiectele incepute de Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltarii", a spus Ponta, in sedinta de guvern la care a participat si Liviu Dragnea, avertizand ca vor urma multe atacuri nefondate.
"Am aflat ca doamna ministru, desi e musulmana, are un nas crestin. Nu stiu daca sa rad sau sa plang cand aud atatia prosti care publica stiri. Ii multumesc (lui Dragnea - n.red.) si ma bazez in continuare ca toate proiectele incepute le vom putea duce la bun sfarsit", a subliniat prim-ministrul.
La randul sau, Liviu Dragnea, prezent la sedinta de Guvern, a spus ca premierul Victor Ponta a facut o alegere "inteleapta" atunci cand a nominalizat-o pe Sevil Shhaideh in functia de ministru al Dezvoltarii, precizand ca o cunoaste de 15 ani, dar nu i-a fost nas la cununie, doar "martor".
Dragnea dezminte ca e nasul viitorului ministru al Dezvoltarii
Intrebat despre relatia personala pe care o are cu Sevil Shhaideh, Liviu Dragnea a criticat presa, sustinand ca nu ii este nas.
"Presa a scris si a vorbit multe in aceste zile si sunt unii cetateni care lucreaza in presa care si-au permis sa isi bata joc si de unii membri din familia mea (...) In religia musulmana nu exista termenul de nas, sunt martori (...) Nu exista termenul de nas si fin", a sustinut Liviu Dragnea.
Sevil Shhaideh s-a casatorit in 2011, la Constanta, iar presa locala a scris ca nasi i-au fost Nicusor Constantinescu si Liviu Dragnea. Conform Radio Islam, la Constanta, in cazul unei nunti musulmane "martorii sunt musulmani", in schimb "nasii de cununie civila pot fi romani".
Liviu Dragnea a demisionat, vinerea trecuta, din functia de ministru al Dezvoltarii dupa ce Inalta Curte l-a condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului, decizia nefiind definitiva.


                                                                                                 C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu