marți, 31 martie 2015

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Miami !

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Miami dupa ce a invins-o pe italianca Flavia Pennetta, scor 6-3, 7-5. In setul secund, sportiva noastra a avut o revenire fantastica.
Aflata in fata unei adversare pe care nu a invins-o niciodata la precedentele trei confruntari directe, Simona Halep a inceput in forta si a facut un prim set perfect.
Cu lovituri excelente, fara riscuri majore si cu unghiuri deschise la capacitate maxima, Simona a castigat primul set cu 6-3.
Sportiva noastra si-a facut de fiecare data serviciul, in timp ce Pennetta l-a pierdut o singura data.
Totusi, in setul secund a urmat o cadere din partea sportivei noastre, pe fondul unui ritm mult mai alert, in care cele doua jucatoare au comis mai multe greseli nefortate.
Flavia Pennetta, scoasa din sarite de fanii Simonei Halep: Nu mai pot!
Simona si-a pierdut de trei ori consecutiv serviciul si i-a permis italiencei sa conduca cu 5-2. De aici a inceput insa revenirea fantastica a Simonei, care a castigat cinci game-uri la rand si, implicit, meciul.
Jucatoarea in varsta de 23 de ani s-a calificat astfel in sferturile de finala, unde o va intalni pe americanca Sloane Stephens (45 WTA).
Pentru calificarea in sferturile de finala, Simona Halep si-a asigurat 215 puncte WTA si un cec in valoare de 112.270 de dolari.


.                                                                                                  C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu