luni, 26 ianuarie 2015

Şoc în lumea muzicală mondială. Demis Roussos a murit !

Cântăreţul grec Demis Roussos, incontestabil unul dintre cei mai iubiţi solişti ai Planetei, a murit la doar 69 de ani, a confirmat fiica sa, Emily.
Potrivit acesteia, citată de ziarul francez „Le Figaro”, Demis Roussos a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, 25 ianuarie 2015.
Ştirea morţii sale a apărut întâi pe Twitter, fiind anunţată de jurnalistul Nikos Aliagas.
Decesul a fost confirmat şi de spitalul Hygeia, din Atena, relateaza BBC.
Cauza morţii artistului cu peste 60 de milioane de albume vândute la nivel mondial este necunoscută deocamdată.
Artistul grec,  născut în Alexandria lui Alexandru cel Mare, Egipt, a făcut parte din trupa „Aphrodite's Chid”, şi va rămâne în memoria fanilor săi cu hituri legendare, precum "Goodbye My Love Goodbye", "My Friend the Wind" sau "Lovely Lady of Arcadia".
Cu o carieră de peste 40 de ani, Artemios (Demis) Ventouris Roussos, pe scurt Demis Roussos, a concertat de mai multe ori în România, umplând de fiecare dată sălile.
Artistul cu peste 100 de discuri de aur, platina şi diamant a abordat, de-a lungul carierei sale, genuri muzicale de la pop la folk şi rock progresiv, cântând cu acelaşi talent cu vocea, dar şi la chitară sau trompetă.
Într-un interviu acordat în 2013 site-ului Ziare.com, solistul Demis Roussos declara, întrebat fiind ce-l atrage în Romania: "Frumuseţea acestei ţări, căldura oamenilor!".
Tot atunci, artistul sexagenar afirma că româncele nu se dezmint, afirmând că sunt: "într-adevăr, cele mai frumoase femei din Europa!".
Demis Roussos, născut dintr-un tată grec şi o mamă din Egipt, dar cu origini italiene, declara, cu aceeaşi ocazie, că cea mai mare împlinire a sa este: "Să fiu iubit şi auzit de atâţia oameni de peste tot în lume".
Goodbye Demis Roussos!


                                                                                          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu