marți, 16 decembrie 2014

Euro 2014 - Paula Ungureanu, 51% procentaj de eficacitate împotriva Spaniei


 România a invins ieri Spania cu scorul de 22-20 (9-14) la Debrecen, intr-un meci din grupa principala 1 a Campionatului European din Ungaria si Croatia, EURO 2014. Magistrala a fost in acest joc Paula Ungureanu, componenta HCM Baia Mare. Paula a avut in acest meci 20 de interventii, reusind un procentaj de eficacitate de 51%. Exact ca si in primul meci jucat de România in grupa principala 1, Paula Ungureanu si-a mentinut echipa in joc gratie interventiilor sale inspirate, dand nu o data o gura de oxigen coechipierelor sale in momente de cumpana.
Si daca in partida cu Ungaria Paula a avut 18 interventii si a scos un procentaj de eficacitate de 47%, fiind cotata cea mai buna handbalista a Romaniei in acel joc, de aceasta data componenta HCM Baia Mare a reusit sa isi imbunatateasca procentajul de eficacitate, ajungand la cota 51%! "Stralucirea Paulei Ungureanu ajuta România sa ia prin surprindere Spania" titreaza site-ul oficial al EURO 2014.
În clasamentul portarilor de la turneul final continental, Paula ocupa in acest moment locul 5, cu 38% eficacitate, la egalitate cu daneza Toft. Locul 1 este detinut de norvegianca Solberg, cu 43%.

Date si foto furnizate de huncro2014.ehf-euro.com.

                                                                                      Emm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu