vineri, 17 octombrie 2014

Ura! A plecat selecţionerul Victor Piţurcă!

Fiind ziarist, am să spun următoarele: „Ce ţi-este şi viaţa asta! Adică, când poţi să te califici  „fără greţuri” la Campionatul European din Franţa, fără antrenor  şi ideii tactice, după spusele lui Mitică Dragomir la un post TV, iată că Victor Piţurcă este nevoit de anturaj şi greşelile tinereţii să plece în Asia! Poate pensia alimentară care trebuie să o plătească balerinei siliconate Viky l-a făcut să-şi rezilieze contractul BETON cu F.R.F., poate banii pierduţi în ultima vreme  de fiul său legal (un fotbalist care mai mult s-a antrenat prin cazinouri şi pe la păcănele), l-a determinat pe Victoraş, zis şi „Ţurca-Piţurca” să ne părăsească. Lacrimile de fericire sau de tristeţe, curg la fotbaliştii naţionalei, la federaţie, ligă, cluburi, la suporterii naţionalei albastru-galben-roşu dar şi la Penitenciarul Rahova ! O să ne fie dor de el,  asemeni  cum ne este dor de Mircea Sandu, Mitică de la Ligă, şi în viitorul foarte apropiat de... Traian Băsescu!
La final, vă propun câteva gânduri a unori suporteri români, după a doua venire sau descălecare a lui Victor Piţurcă la naţională, au afirmat:
„URA, URA, URA!!! Am scăpat. Calatorie sprâncenată la petro-dolari!!!
!Dacă se întâmpla asta acum un an, am fi fost şi noi la Mondialul din Brazilia...
Asa că... Go Planet” !
„ÎN SFÂRŞIT ! O VESTE BUNĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ”!
Cine poate repara ce-a stricat colonelul?! Poate Lucescu ăl' bătrân, dacă s-ar dori aducerea lui! Dacă nu, Dan Petrescu sau  Cosmin Olăroiu, chiar Ioan Andone ar putea fi o soluţie”!
„Ce rău am ajuns! Să comentez despre Pi(ce)ţurcă! Urma de patriotism pe care o mai am în mine m-a făcut să mai urmăresc jocurile echipei naţionale.
„Bun venit „Bursucului"! Dacă face la naţională ceea ce a făcut la Urziceni - jucăm chiar o semifinala de C.E.BAFTĂ”!!!”
„... Du-te şi fii piaza rea şi la alţii ... ( după 40 de ani , sub comanda lui PIZZI-RIZZI, au marcat şi ungurii un gol în poarta echipei noastre ...apărată de inexistentul Tătăruşanu! Dacă avea fler antrenorul principal, la lovitura liberă a ungurilor în care au dat gol, îl schimba pe Tătăruşanu cu Moţi”)
„Un lucru extraordinar,dacă cine va urma la naţionala a înţeles că nu trebuie să vină cu jucători precum Torje sau Tănase total nepregatiţi s-ar putea să avem şanse să ne calificăm.La echipa naţională selecţia trebuie făcută doar pe principiul celui mai bun, celui mai în formă pe postul respectiv în ultimele meciuri jucate la echipa de club... Şi încă ceva, să nu-i facă echipa, impresarii care-i dau cotă la transferuri!”


                                                                                       GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu