duminică, 26 octombrie 2014

Simona Halep este cea mai iubită româncă în momentul de faţă!

Jucătoarea Simona Halep (numărul 4 WTA) s-a calificat ieri, 25 octombrie, de Ziua Armatei Române,  în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, după ce a dispus cu scorul de 6-2, 6-2, la capătul a 67 minute de poloneza Agnieszka Radwanska (nr. 6 WTA), şi o va întâlni în ultimul act pe americanca Serena Williams, liderul clasamentului mondial.
La finalul partidei, statistica a arătat un raport de 26-4 la lovituri direct câştigătoare în favoarea Simonei Halep, în timp ce greşelile neforţate au fost la egalitate, 13-13. De asemenea, Simona Halep, care a avut patru duble greşeli, faţă de nici una a Agnieszkăi, a reuşit şi patru aşi, faţă de doar unul al polonezei.
Pentru calificarea în finală, Halep şi-a asigurat 890 de puncte WTA şi un cec în valoare de 971.000 de dolari.
În finala de azi, 27 octombrie, Simona Halep va avea un meci mult, mult mai greu decât partida anterioară cu Serena Williams din grupa roşie, deoarece sexy-afro-americanca are sufletul rănit. Şi are şi un orgoliu imens, asemeni Americii! Adică cum, o româncă s-o bată măr iar, pe ea, numărul unu mondial?!
Meciul poate fi urmărit pe Digi Sport 2 (Mulţumim Digi Sport, Huuuuu Look TV, ştie el de ce), în direct, de la ora 13, ora României! Hai Simona! Hai machedoanco! Hai România!
P.S. Prietenul meu, profesorul documentarist Nicu Oanţă a pariat pe Simona că o învinge pe Serena în două seturi, 6-4, 6-4! Să vedem dacă se lipeşte şi de bani colegul!


                                                         Gelu Dragoş, membru APSR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu