vineri, 29 august 2014

.. se intampla la Biblioteca judeteana, 1 - 6 septembrie 2014



Marți, 2 septembrie, ora 17, Salonul Artelor
Va avea loc vernisajul expoziției de pictură „Salonul de toamnă”, organizat de Asociația Artiștilor Plastici „Alexandru Șainelic”.
Expoziția poate fi vizitată la Salonul Artelor în perioada 2-12 septembrie.

Miercuri, 3 septembrie, ora 10, Sala de Conferințe
Va avea loc Conferința publică cu tema “The continuity of concepts” (Continuitatea conceptelor) a domnului Barrie Gilbert (SUA), autor a peste 100 de invenții, părintele circuitelor translineare.

Vineri, 5 septembrie, ora 15, Sala de Conferințe
Va avea loc lansarea revistei „Tactica și strategia”, care apare la Editura Marist în colaborare cu Asociația Boemă OJT.

Sâmbătă, 6 septembrie, ora 11, Sala de Conferințe

Va avea loc lansarea cărții„Promoția 1968, la datorie!”, apărută la Editura Eurotip, Baia Mare, 2014 sub coordonarea lui Gavril Babiciu și avându-i ca autori pe colegii lui de promoție. Această lansare a fost prilejuită de întâlnirea la Baia Mare a promoției 1968 a Şcolii Superioare de Ofiţeri, MAI,Bucureşti, din care au făcut parte 310 absolvenţi (una din cele mai mari promoţii de ofiţeri din cadrul acestei şcoli). Se vor prezenta aspecte din viața profesională a participanților și mărturii cu privire la evenimentele Revoluției de la 1989 în țară și în Maramureș.

Stefan Selek
bibliotecar
Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" Baia Mare

Email: pr.bibliotecamm@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu