duminică, 24 august 2014

Revista „Slova creştină” - 29 august 2008 – 29 august 2014

S-au scurs şase ani ca unul, de când, pe 28 august, preotul - poet Radu Botiş, maramureşean prin naştere, a înfiinţat şi ctitorit revista online „Slova creştină”: www.slova-creştină.ro. Chiar numele revistei exprimă calea spre care s-au îndreptat gândurile celui ce a înfiinţat-o.
         Revista „Slova creştină” este asemenea unei „Troiţe” aşezată la drum deschis, pentru ca oricine va dori să aducă ofrande să poată ajunge.
Mireasma ofrandelor este dăruită de oameni cu suflete curate, care se învrednicesc să înmulţească talanţii înţelepciunii prin scrierile lor, de care să se bucure întreg neamul omenesc, în special neamul românesc semănat, mai ales în ultimii ani, pe tot pământul. Publicarea în paginile revistei a numeroaselor articole: proză, poezie, eseu, reportaj, cronică de carte, evenimente etc., a demonstrat dorinţa de colaborare a celor care iubesc cuvântul scris. Pe de altă parte, aprecierea revistei se vede prin cititorii ei, prin comentarii referitoare la conţinutul articolelor.
Aflându-mă printre primii colaboratori care au semnat articole în revista „Slova creştină”, ţin să-i aduc mulţumiri domnului Radu Botiş, să-l felicit pentru „gândul bun” şi să-i urez bună continuare!

                                               Cu tot respectul!
                                             IOANA STUPARU

                                               24 august, 2014   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu