joi, 28 august 2014

PROGRAMUL SĂRBĂTORII CASTANELOR 2014



Pe siteul municipiului www.baiamare.ro a fost publicat caietul de sarcini pentru achiziţia serviciilor muzicale şi divertisment, unde apare şi programul pe care organizatorii şi-l doresc în cadrul TOAMNEI BĂIMĂRENE – SĂRBĂTOAREA CASTANELOR 2014.
Programul artistic gândit de municipalitate pentru ediţia de acest an este următorul:
                                                Joi, 25 septembrie 2014
Scena din Centrul Vechi, concert de muzică uşoară susţinut de: Mirabela Dauer, Angela Similea, Ovidiu Komornyik, Corina Chiriac, Marcel Pavel. Prezentator: Florin Piersic.
                                              Vineri, 26 septembrie 2014
Scena din Centrul Vechi, concert de muzică folk: Dinu Olaraşu, Alina Manole, Zoia Alecu, Gheorghe Gheorghiu, Nicu Alifantis şi ZEN.
Scena de pe Bd. Unirii, concert de muzică modernă: Fly Project, Anda Adam, Voltaj, Corina, Ştefan Bănică. Prezentatori: Răzvan Simion şi Dani Oţil.
                                             Sâmbătă, 27 septembrie 2014
Scena din Centrul Vechi, spectacol de chansonete care va fi susţinut de o orchestră şi solişti ai unei instituţii de cultură de rang naţional.
Scena de pe Bd. Unirii, concert de muzică modernă: Deep Central, Vama, Smiley, Loredana, Holograf. Prezentatori: Mihai Morar şi Daniel Buzdugan.
                                           Duminică, 28 septembrie 2014
Scena din Centrul Vechi, spectacol de muzică şi dansuri populare: Ansamblul Folcloric Transilvania, Orchestra Naţională Lăutarii din Chişinău, Cristian Pomohaci, Irina Loghin, Aurel Tămaş, Mariana Deac, Tinu Vereşezan. Prezentator: Iuliana Tudor.
Scena de pe Bd. Unirii, concert de muzică modernă: Delia, Andreea Banică, Direcţia 5, Inna. Prezentator: Mihaela Rădulescu.


                                                                                       GDL

Un comentariu:

  1. Multumim domnule Dragos Gelu pentru promtitudinea cu care ne informezi lucruri care ne intereseaza! De parca ati sti ce ne intereseaza! Se pare ca si anul acesta va fi o super sarbatoare a Castanelor la Baia Mare! Avem un primar de 10! Pacat ca nu sint castane si cele care sint, sint f.f. scumpe la bugetul nostru de muncitori la Italsofa! Anamaria din Iadara

    RăspundețiȘtergere