sâmbătă, 23 august 2014

Maramureşenii pot vota alegerea simbolului de intrare în judeţ

Nouă lucrări au avut de jurizat membrii comisiei de evaluare, ca urmare a desfăşurării concursului de idei privind simbolul de intrare în judeţul Maramureş. În concurs s-au înscris şapte participanţi, doi dintre ei venind cu două lucrări. Din comisie fac parte arhitecţi, artişti plastici, etnologi şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Maramureş.
Concursul de idei îşi propune alegerea unui element-simbol, reprezentativ pentru judeţul Maramureş, care să fie amplasat pe drumurile de intrare în judeţ.
În conformitate cu Hotărârea Consiliului Judeţean nr. 75 din 28 mai 2014, cele mai bune lucrări vor fi premiate astfel: premiul I – 3.500 lei, premiul II – 2.000 lei şi premiul III – 1.500 lei.  De asemenea, pe site-ul Consiliului Judeţean Maramureş vor fi postate lucrările, în aşa fel încât publicul să poată vota, premiul publicului fiind în valoare de 2.000 lei.
Schiţele lucrărilor se vor afişa şi la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” din Baia Mare, pentru a putea fi vizionate, urmând să se instituie şi în acest caz un sistem de vot.
Doar în momentul stabilirii lucrării câştigătoare şi a celor premiate se vor deschide plicurile cu numele autorilor acestora.
Votul este deschis până în 8 septembrie, urmând ca în 11 septembrie 2014 să se anunţe câştigătorul. Ulterior, vor fi întocmite documentaţiile pentru achiziţionarea serviciilor de proiectare şi realizare a lucrării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu