miercuri, 16 iulie 2014

Aeroportul din Tauti Magheraus are un nou Consiliu de Administraţie

Întrunit în şedinţă ordinară, Consiliul Judeţean a aprobat noul Consiliu de Administraţie al Aeroportului Internaţional Baia Mare. În componenţa acestui organism se regăsesc oameni de afaceri, un reprezentant al Ministerului Finanţelor Publice şi county-managerul judeţului, Marin Bragaru.
În luna iunie a avut loc procedura de selecţie a persoanelor care şi-au depus dosarele pentru Consiliul de Administraţie al Aeroportului. Pentru cele cinci posturi au candidat 13 persoane, iar din partea administraţiei maramureşene a existat o singură candidatură, cea a county-managerului judeţului, Marin Bragaru. Comisia de selecţie a concluzionat că, 8 din cei 13 candidaţi îndeplinesc condiţiile de eligibilitate, însă “atributul exclusiv de numire” al noilor membri a aparţinut Consiliului Judeţean.
În plen, Consiliul Judeţean a hotărît nominalizarea membrilor Consiliului de Administraţie. Aceştia sînt: Marin Bragaru (reprezentant al CJ), un reprezentant al Ministerului Finanţelor Publice (care va fi nominalizat ulterior), Mircea Cirţ, Petre Mitru şi Ioachim Făt. După ce îşi va intra în atribuţii, Consiliul de Administraţie va alege un nou director general, care îl va înlocui pe Mihai Pătraşcu, fostul şef al Aeroportului, numit în timpul guvernării PDL.
Numele cel mai vehiculat pentru a prelua conducerea Aeroportului Internaţional Baia Mare este cel al lui Ioachim Făt. (v.i.)

Un comentariu:

  1. EVRIKA....! In sfarsit politicul Maramures la putere cu minti sclipitoare au gasit formula magica de a inlatura pe Mihai Patrascu de la conducerea Aeroportului Baia Mare. In loc ca sa foloseasca inteligenta (nativa) pentru a face bine Maramuresului, ani de zile sfredelesc si sapa pe M.Patrascu doar pe considerente unanum practicate de toate partidele care vin la putere - ajus la putere schimba toti managerii care apoi la randul lor schimba treptele mai jos cu rubedenii, prieteni, indiferent de competenta. Ne mai mira alegatorul ca au buzunarele gaurite? Pai cum sa se dezvolte o Tara in care la conducere ajung incompetenti pe considerente pur politice dar si pecuniare? Va spun cu mana pe inima ca M.Patrascu nu e de nici-o culoare politica chiar daca in timpul lui M.Man a ajuns la Aeroport Baia Mare. Credeti ca in Tara asta numai acei sunt patrioti si oameni cumsecade care se inroleaza in vre-un partid? Aveti nesimtirea ca in discutiile din sanul partidelor pe cetatenii de rand sa considerat cetateni inferiori sau cum am mai auzit "pulimea?", sa ignorati parerile multimii? Daca nu ma inseala instinctul, la alegeri vor culege roadele de la cetatenii la care este lehamite de rapacitatea celor ce ajung la putere. Cum vine ca M.Patrascu obtine un punctaj mai mare de cat onorabilii milionari si este exclus din CA? Nici macar bruma de simt de dreptate nu au? Este o nedreptate crasa si ar merita dus cazul la Justitie, ultimul bastion care incepe sa capata incredere la cetatenii de rand. De ce nu vii tu Tepes....Doamne sa dai cu teica in gura trogloditilor ipocriti? La lupta pentru nedreptati oameni buni.

    RăspundețiȘtergere