luni, 23 iunie 2014

Ultima oră. Ginerele lui Traian Băsescu, urmărit penal pentru fals şi înşelăciune!

 Ginerele presedintelui Traian Basescu, avocatul Radu Pricop, care s-a casatorit de curând cu fiica cea mare a şefului statului, Ioana Băsescu, este urmărit penal pentru fals şi înşelăciune.
Avocatul Radu Pricop este acuzat ca ar fi incercat sa obtina despagubiri de zece milione de euro in baza unor documente false, intr-un dosar referitor la niste restituiri de terenuri din judetul Arges, a scris pe blog Radu Tudor, citat de televiziunile de stiri.
Dezvaluirea a fost facuta de Radu Tudor la Antena 3, jurnalistul mentionand ca are informatia de la reprezentantii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), dupa ce ziaristul a facut o solicitare in acest sens.
"În dosarul restituirii unor terenuri a inceput urmarirea penala IN REM la data de 11 aprilie 2014. La data de 26 Mai 2014, a fost inceputa urmarirea penala IN PERSONAM pentru mai multi faptuitori, printre care si numitul RADU PRICOP. Infractiunile savarsite sunt de fals si inselaciune", se arata in raspunsul primit de Radu Tudor de la purtatorul de cuvant al PIICJ.Ziare.com


                                                                                                        C.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu