sâmbătă, 24 mai 2014

Preşedintele Traian Băsescu, SCUIPAT în fieful propriu, la Constanţa !!

Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat de un bărbat, la Constanţa, în momentul în care a coborât de pe nava şcoală "Mircea".Bărbatul a fost imobilizat imediat de către ofiţerii SPP.
Preşedintele Traian Băsescu a participat azi, 24 mai, în Portul Constanţa, la Festivitatea de deschidere a activităţilor prilejuite de sosirea în port a navelor participante la Regata Mării Negre 2014. Şeful statului a participat şi la ceremonia de decorare a Navei-Şcoală "Mircea" şi la cea de înaintare în grad.
Nava Şcoală "Mircea" s-a întors din voiajul anual de instrucţie în care a plecat în 31 aprilie, ancorând sâmbătă dimineaţă în Portul Constanţa. În această perioadă, nava "Mircea", având la bord un echipaj format din 134 de ofiţeri, maiştri militari şi cadeţi români, alături de opt cadeţi străini, a participat la Regata Marilor Veliere din Marea Neagră.
Eveniment important în calendarul competiţional de profil, Regata, la care au participat cele mai mari 13 nave cu vele din lume, a început în 30 aprilie, din portul bulgăresc Varna, prima cursă defăşurându-se între Varna şi Novorossiysk (Rusia). După repoziţionarea flotei în portul rusesc Soci, cea de-a doua cursă a regatei s-a desfăşurat între 18 şi 24 mai pe traseul Soci - Constanţa, urmând să se încheie în Portul Constanţa cu patru zile de evenimente nautice şi culturale. Sursa: romaniatv.net

                                                                                      C.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu