vineri, 30 mai 2014

Concurs de fotografie cu tema: ”Apa – picătura de viață a mediului”

SC VITAL SA invită elevii claselor V-VIII la un concurs de fotografie cu tema:”Apa – picătura de viață a mediului”. Concursul este organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului și se adresează tuturor elevilor din clasele mai sus menționate din toate localitățile în care SC VITAL SA operează. Dorim prin acest concurs să provocăm elevii la un exercițiu de imaginație, în care apa este elementul vital al mediului înconjurător. De asemenea, reprezintă o nouă oportunitate de conștientizare asupra rolului important al apei în viețile fiecăruia dintre noi. Vor fi acordate patru premii în urma jurizării: locurile I-III, respectiv originalitate.
Fiecare participant se poate înscrie în concurs cu o singură fotografie, care va fi trimisă împreună cu toate datele de contact prin email la adresa: relatii.publice@vitalmm.ro, dar și prin poștă la adresa: SC VITAL SA Baia Mare, str. Gheorghe Șincai nr.21, cu mențiunea “Concurs de fotografie – Ziua Mondiala a Mediului”. Fotografiile pot fi depuse direct la Biroul Relatii Publice SC Vital Baia Mare, respectiv la Sediul Agențiilor din celelalte localități. Fotografiile trebuie să fie imprimate pe hârtie fotografică, în format 20X30cm  și să fie trimise până la data de 23 mai 2014.
Premierea celor mai bune lucrări precum și vernisajul expoziției se vor efectua de Ziua Mondială a Mediului, joi, 5 iunie 2014, ora 11, în Holul Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu” Baia Mare.
Mai multe detalii precum și regulamentul complet al concursului pot fi găsite pe site-ul societății: www.vitalmm.ro, pe prima pagină - Regulament concurs de fotografie – Ziua Mondială a Mediului -, sau pot fi cerute direct reprezentanților Biroului relații publice prin email: relatii.publice@vitalmm.ro, telefon: 0262/215150, int. 177.



Director general

Geza Gasparik

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu