vineri, 23 mai 2014

Campania pentru alegerile europarlamentare - Erata

In mod regretabil, saptamana aceasta a fost transmis catre dvs, in numele AFR, un mesaj electoral care a inclus o formulare nepotrivita: "AFR voteaza pozitia 21". Reactia sustinatorilor asociatiei noastre nu a intarziat, multi dintre dumneavoastra exprimandu-va nemultumirea fata de aceasta atitudine exclusivista a AFR fata de un anumit candidat. De aceea, consideram ca este necesar sa venim cu niste precizari.
Un voluntar implicat in campania domnului Peter Costea a folosit platforma de mesaje a AFR pentru a transmite mesajul electoral cu pricina. Titlul nepotrivit al mesajului i-a facut pe sustinatorii si membrii AFR care nu il voteaza pe domnul Costea, ci pe domnul Iulian Capsali, sa se simta exclusi.
De-a lungul timpului, asociatia noastra s-a impus ca o asociatie a TUTUROR familiilor din Romania, indiferent de confesiune religioasa. Am fost intrebati de multe ori ce religie avem sau promovam. Nu promovam altceva decat valorile credintei si moralei crestine de baza, care sunt impartasite de toti cei ce-si spun "crestini". Dincolo de acestea, ne ferim de alte discutii religioase. Am reusit sa aducem la o masa comuna crestini ortodocsi, romano-catolici si neoprotestanti, pentru a actiona in comun in plan civic in sprijinul FAMILIEI si impotriva propagandei raului si a mortii.
Asa cum am facut-o intotdeauna in campaniile electorale, am analizat candidaturi si am emis recomandari de vot si de respingere. I-am pus pe o lista neagra pe candidatii antivalori si pe o lista alba pe cei pro-familie. Asa am facut si facem si acum:
http://www.alianta-familiilor.ro/alegeri.html
In campania de strangere de semnaturi pentru depunerea candidaturilor, unii dintre dumneavoastra ati semnat pentru domnul Peter Costea, altii pentru domnul Iulian Capsali. Campania AFR se concentreaza pe aducerea la vot a tuturor acestor semnatari si nu numai, astfel incat familiile din Romania sa trimita la Bruxelles doi europarlamentari. In acest sens, va rugam pe dumneavoastra sa transmiteti mai departe mesajele noastre.
Cerandu-ne scuze pentru mesajul nepotrivit pe care l-ati primit in numele AFR, va indemnam sa participati la vot si sa puneti stampila pe unul dintre cei doi candidati independenti profamilie: COSTEA PETER (pozitia 21) sau CAPSALI IULIAN (pozitia 20).

                           Alianta Familiilor din Romania

                                www.alianta-familiilor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu