marți, 25 februarie 2014

Concursul Internaţional Discovery

Primăvara aceasta se poartă Discovery! Aflat deja la a doua ediție în România, Concursul Internațional Discovery reunește participanți din trei țări ale Europei de Sud-Est (România, Republica Moldova și Bulgaria) și își propune să cucerească în curând întreaga Peninsulă Balcanică.
Vă întrebați care sunt rațiunile pentru care v-ați înscrie în proiectul internațional Discovery – Descoperă lumea (nr. 29101/12.2013)? Ei bine, acestea sunt extrem de bine fundamentate:
Copiii vor fi cuceriți de subiectele adaptate programei școlare și de modul unic de redactare al acestora. Specialiștii noștri în psihopedagogie, aleși din rândurile dumneavoastră, se vor ocupa în întregime de implementarea acestui nou concept, ce îmbină cu succes elemente din programa școlară, combinându-le într-o manieră distractivă și absolut inedită cu elemente de cultură generală. Evaluarea participanților va fi, de asemenea, responsabilitatea acelorași specialiști.
 Taxa de participare este de 12 ron, 25% din această sumă reprezentând comisionul unității. Dar fiindcă am vrut să facem cumva diferența, am decis ca acest comision să fie în strânsă corelație cu gradul dvs. de implicare. Acest fapt s-ar traduce prin:
 20-49 înscrieri cumulate/per unitate – 3 ron/înscriere;
50-99 înscrieri/unitate – 4 ron/înscriere;
Peste 100 de înscrieri/unitate – 5 ron/înscriere.
 Toți copiii au asigurat un premiu de participare, dar și premii și diplome de participare/merit. Cei mai buni dintre ei vor primi titlul de performer internațional. Cadrele didactice implicate vor primi câte un set complet de documente necesare completării portofoliului personal (adeverință de mentor, respectiv consilier educațional și contract de parteneriat – se vor trimite, fără nicio excepție, tuturor cadrelor didactice angrenate în desfășurarea proiectului).
 Vă așteptăm cu informații exhaustive pe site-ul nostru - www.discovery-educational.com, dar și pe pagina noastră de Facebook (Concursul Internațional Discovery).
 Vă stăm la dispoziție pentru orice alte întrebări legate de termenii unui potențial parteneriat și vă invităm să vă alăturați cât mai curând frumoasei familii Discovery! Relaţii suplimentare : Ioana Berariu, telefon 0765 036 056; Ramona Mitruți, telefon
0736 343 734


                                                                                       GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu