vineri, 29 noiembrie 2013

Antologiile revistei SINGUR

În atenţia autorilor de limbă română
La 4 ani de la prima apariție a Antologiilor Revistei SINGUR, fenomen literar internațional al anului 2010, Editura SINGUR vă invită să participați la alte 2 antologii (de poezie şi de proză scurtă sau fragmente de roman), sub același generic și în aceleași condiții financiare.
Condiţii de participare:
1. Se primesc numai materiale culese pe calculator, cu diacritice, font Times New Roman, corp literă 12, spaţiere între rânduri de 1,5, format word.doc. Materialele nu vor depăşi 3 (trei) pagini format A4. Acestea vor fi trimise până la data de 30 ianuarie 2014 pe mail: dorudancus@gmail.com sau poştal, pe suport electronic (CD sau DVD) pe adresa: Editura SINGUR, O.P. 1, Ghișeu 3, C.P. 19, loc. Târgovişte, jud. Dâmboviţa. Apariţia celor două antologii, inclusiv expediţia volumelor către autori se va realiza (şi se va încheia) până la data de 1 martie 2014.
2. Se vor ataşa o fotografie scanată în format jpg şi un scurt CV literar.
3. Autorii confirmați de Grupul Consultativ vor participa financiar la cheltuielile tipografice cu suma de 100 lei. Serviciile de prepress, corectura, taxele de expediţie poştală şi resursele necesare mediatizării vor fi suportate integral de Editura SINGUR, care editează aceste lucrări.
Suma poate fi expediată în următoarele moduri:
  • Card Banca Transilvania:
  • Nume: BUMB GRIGORE MARINEL
  • Cod Swift: BTRLRO22DBA
  • Cont IBAN: RO 66 BTRL 01 601 201 P 945 81 XX - PENTRU LEI
  • Nume: BUMB GRIGORE MARINEL
  • Cod Swift: BTRLRO22DBA
  • Cont IBAN: RO 41 BTRL 016 042 01 P 94581 XX - PENTRU EURO
  • Banca Transilvania, Târgovişte, Jud. Dâmbovița
  • Plăţi externe (prin Western Union sau MoneyGram):
  • Nume: Grigore Marinel Bumb
  • CNP: 1680804244212
  • Loc. Târgovişte, Jud. Dâmboviţa
Vă rugăm să păstraţi chitanţele de la bănci sau oficii poştale de unde faceţi această plată şi să vă indicaţi adresa poştală exactă. Anunţaţi efectuarea depunerii prin mail: dorudancus@gmail.com sau telefon: 072-444.35.87.
Serviciile de prepress, corectura, taxele de expediţie poştală şi resursele necesare mediatizării vor fi suportate integral de Editura SINGUR, care editează aceste lucrări.
4. Fiecare autor va primi câte 5 (cinci) exemplare din antologia în care a apărut.
5. Antologiile vor beneficia de o intensă campanie de mediatizare pe mai multe site-uri culturale din ţară şi din străinătate, în diverse publicaţii on line din ţară şi din străinătate şi în diverse publicaţii tipărite. De asemenea, vor fi prezentate publicului cu ocazia unor întruniri culturale, cenacluri, tabere de creaţie etc. Autorii vor fi ţinuţi la curent în permanenţă cu stadiul mediatizării scrierilor lor.
Campania de mediatizare va fi făcută de Grup Media SINGUR.
6. Selecția și aprobarea autorilor va fi făcută de următorul Grup Consultativ:
Grigore Timoceanu
Eugen Evu
Ștefan Doru Dăncuș
7. Informaţii suplimentare: dorudancus@gmail.com; telefon: 072-444.35.87

Director general Grup Media SINGUR,

Ștefan Doru Dăncuș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu