luni, 23 septembrie 2013

Ziarul „ŞtiriMM” a scriitorului Ioan Romeo Roşiianu apare din nou !

 Într-o prezentare nouă, modernă, ziarul electronic „ŞtiriMM” (uşor de accesat şi urmărite ştirile pe domenii de interes din judeţul nostru), şi-a făcut reapariţia în peisajul mass-mediei maramureşene. Trebuie să recunosc faptul că mi-a lipsit acest ziar cu ştiri proaspete din Maramureş. Şi multor cititori ai lui!
   Fâcând o scurtă dar necesară istorie a acestui ziar la care şi eu scriu de ceva vreme, să vă reamintesc faptul că acesta a fost spart de hackeri în 21 octombrie 2010 iar făptaşii nu au fost găsiţi nici în ziua de azi! Că aşa-i în România! Anul acesta prin iulie, ziarul „ŞtiriMM” a fost spart din nou! De cine?!De ce?! Pot să intuiesc răspunsul la ultima întrebare. Pentru că redactorul şef Ioan Romeo Roşiianu deranjează. El spune adevărul de dragul adevărului pur şi al cititorilor lui! El scrie şi spune adevărul chiar dacă supără un comisar şef, un deputat, un medic, un confrate ziarist, un cămătar notoriu, un primar, un preşedinte de club sportiv, etc.
     Revin la ziarul „ŞtiriMM” şi la Ioan Romeo Roşiianu. S-a dovedit încă o dată (dacă mai era nevoie!) că Roşiianu este un învingător. A tăcut, a suferit poate, pentru dispariţia temporară a ziarului, dar nu s-a lăsat învins. Cred că din aceste bătălii Ioan Romeo Roşiianu iese mai puternic, la fel ca şi noi, cei care îi suntem alături. La bine şi la greu! S-a luptat pentru cititorii lui care doresc o Românie democratică şi dacă se poate cu instituţii şi oameni incoruptibili.
     Felicitări şi aşteptăm cu interes finalizarea anchetelor în spargerea ziarului nostru. Cineva trebuie să răspundă la o asemenea faptă penală, nu?!

                                                                          Gelu DRAGOŞ




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu