vineri, 27 septembrie 2013

Vă invităm să participaţi la LET'S DO IT, ROMANIA!

Azi, 28 septembrie 2013, te asteptam cu drag sa facem curatenie in toata tara intr-o singura zi!
Iata care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre Ziua de Curatenie Nationala:
» Te asteptam incepand cu ora 8 dimineata, la punctele de inregistrare din toata tara - e important sa stim cati voluntari participa la actiunea noastra!
» Dupa ce iti confirmi prezenta completand cateva date simple, vei primi o zona de curatat mormane, din partea organizatorilor, in cazul in care nu ti-ai alocat online un morman
» In cazul in care nu ai transport propriu, vor fi puse la dispozitie si mijloace de transport in comun (acolo unde va fi posibil) sau se vor putea organiza echipe de curatenie ad-hoc
» Te incurajam sa vii cu materiale proprii (saci si manusi), pe cat posibil, pentru ca nu putem avea o estimare exacta a voluntarilor care vor participa la curatenie
» Colectarea deseurilor se va face separat, pe deseuri reciclabile si nereciclabile. In acest sens, te rugam sa folosesti autocolantele/semnele distinctive prinse de saci, care sa permita diferentierea acestora. Veti primi la punctele de inregistrare autocolante pe care sa le lipiti pe sacii cu deseuri reciclabile (peturi, doze, hartii, alte plastice - cu conditia sa nu fie murdare de uleiuri)
» Curatenia se incheie la ora 15:00 si, foarte important, te rugam sa confirmi la final rezultatele muncii tale, in aplicatie (optiunea Curatat) sau la call center.
» Pentru orice fel de intrebari legate de curatenie, te rugam sa suni la call center-ul nostru: 0318 21 21 21.
Multumim tuturor celor care cred in noi si ne sprijina, fie ca sunt autoritati, parteneri, sponsori sau voluntari! Noi toti suntem aici pentru a demonstra ca lucrurile pozitive si de amploare sunt posibile si in Romania, atunci cand ne unim fortele pentru o cauza comuna!

                                            LET'S DO IT, ROMANIA 2013 !
Informatii generale:
sustin@letsdoitromania.ro
Parteneriate Media:
anamaria.hancu@letsdoitromania.ro
anca.banita@letsdoitromania.ro
Sponsorizari:
andrei.cosuleanu@letsdoitromania.ro
Parteneri nationali si sustinatori
Trei ani de parteneriat Letis Do It, Romania! si Cargill!
Parteneriatul intre Letis Do It, Romania! si Cargill implineste trei ani! Pe parcursul ultimilor trei ani, Cargill a avut un rol important in dezvoltarea proiectului Ziua de Curatenie Nationala in Romania, oferind sprijin prin intermediul angajatilor voluntari si a familiilor acestora, dar si sprijinind proiectul din punct de vedere financiar. Aici
Pentru al doilea an consecutive ECO - ROM AMBALAJE este alaturi de Campania Letis Do It, Romania.
Dupa sustinerea si echiparea a 6000 voluntari in 2012, ECO - ROM AMBALAJE echipeaza si in 2013 voluntarii prezenti la Campania Letis Do It, Romania. ECO - ROM AMBALAJE S.A. estedetinatoareamarciiPunctul Verde (Der GrunePunkt) in Romania si cea mai importanta organizatie de preluare a responsabilitatii privind indeplinirea obiectivelor de valorificare si reciclare a deseurilor de ambalaje. Aici
Hella Romania alaturi de LDIR din 2011
Din anul 2011, angajatii HELLA Romania au participat ca voluntari in cadrul celui mai ambitios proiect de implicare sociala la nivel national - "Let's Do It, Romania!". Anul acesta, am ales sa devenim si sponsorii principali ai evenimentului, tocmai pentru ca pretuim ceea ce ne inconjoara.
In spiritul eco, HELLA Romania s-a implicat, de asemenea, si in programul: "Plantam fapte bune" incepand cu anul 2012, program care presupune plantarea de copaci la Livezile.
Fiind o companie automotive, am implementat programul intern - "Green Factory", aflat deja la a doua editie anul acesta, prin care incurajam cei peste 1.600 angajati sa genereze idei care contribuie la protejarea mediului incojurator, dintre care cele mai fezabile sunt si premiate.
Detalii pe: www.hella.ro; www.facebook.com/Hella.Romania
http://blog.letsdoitromania.ro/

Sponsori, Sustinatori si Prieteni ai Letis Do It, Romania!  http://blog.letsdoitromania.ro/
G.D.L.

Un comentariu:

  1. Ce interesant! In timp ce in toata tara se face CURATENIE ca si asa sintem GROAPA DE GUNOI A EUROPEI, la Baia Mare un primar infatuat, orgolios si frustrat, face o sarbatoare tiganeasca unde tuciurii si betivani se pisa pe spatiul verde si se arunca zeci de tone de mizerie! Halal sa-i fie! Cred ca-i insemnat Chereches asta cu numerele 666! Alta explicatie nu am!
    Marin Fota, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere