joi, 26 septembrie 2013

Studiu. De ce sunt graşii mai buni la pat?!

Un studiu despre comportamentul sexual efectuat de specialiştii turci arată fără echivoc că bărbaţii graşi sunt mai buni la pat decât cei slabi!
Studiul a fost efectuat timp de un an de zile de către specialişti de la Erciyes University din Kayseri, Turcia. Aceştia au înregistrat indicele de masă corporală (IMC) a mai mult de 500 de pacienţi trimişi pentru tratament de specialitate, comparând indicii acestora cu cei ai altor 500 de bărbaţi cu performanţe sexuale "deosebite".
Potrivit rezultatelor, bărbaţii care au grăsime în exces dezvoltă o cantitate mai mare de hormoni sexuali feminini (ostradiol) care modifică echilibrul chimic din corp şi făcându-i pe aceştia să "ţină" mai mult. Astfel, la bărbaţii graşi o partidă de sex durează, în medie, 8,3 minute, comparativ cu media de 1,3 minute realizată de cei slabi.
Mai mult, bărbaţii slabi sunt predispuşi, potrivit studiului, la ejaculare prematură şi impotenţă.
Rezultatele acestui studiu confirmă teoria lui James Watson, câştigător al premiului Nobel pentru genetică. În anul 2002, acesta a enunţat că persoanele "pufoase" au o viaţă sexuală mult mai deasă şi bună decât cele slabe.
Singura problemă este că femeile nu sunt atrase de bărbaţii graşi, însă specialiştii turci au găsit soluţia: "Le recomandăm femeilor să facă dragoste cu lumina stinsă şi să îşi imagineze în acele momente că sunt împreună cu bărbatul visurilor lor!"


                                                                             Andrei MARIAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu