joi, 22 august 2013

Seară neagră pentru fotbalul românesc, Europa – România 8 – 1!

Nu l-am mai auzit pe domn Mitică de la Liga I, aseară,  după partidele pe care echipele româneşti le-au jucat în Europa League să vorbească cât de bun campionat avem noi în România! Normal că nu putea vorbi după ce Petrolul şi Cosmin Contra s-a făcut de râs în Anglia şi au încasat 5 boabe de la Swansea iar Pandurii lui Marin Condeescu şi nu a lui Tudor Vladimirescu au pierdut „acasă” la Cluj Napoca cu portughezii de la Braga. Iată ce a declarat la sfârşitul partidei Eugen Pârvulescu, unul dintre conducătorii echipei: „Braga este o echipă valoroasă, care vine dintr-un fotbal puternic, joacă an de an în Champions League sau în Europa League. Am făcut un joc bun, e păcat că nu am reuşit mai mult. O să ne luptăm la Braga pentru calificare, credem în şansa noastră, suntem optimişti. Trebuie să lupţi pentru şansa pe care o ai". Doamne dă ca vorbele să se transforme în fapte! La capitolul acesta suferim noi românii cel mai mult, nu-i aşa domn Mircea Sandu şi domn Mitică?!
      Aşadar, o seară neagră pentru fotbalul românesc şi microbiştii acestui sport. După părerea mea mai au şanse doar steliştii lui Laurențiu Reghecampf (foto), cu condiţia ca „roş-albaştrii” să se autodepăşească cu ambiţioşii polonezi.



                                                                        Gelu DRAGOŞ, membru APS

Un comentariu:

  1. Contra, lasa-neeeeeeeeeeee! Bai fitosule,am o rugaminte la tine:cand jucam in Liga I si acasa vreau sa vad 3 (TREI) atacanti,nu 7 mijlocasi.Jucati 3-4-3 ca m-am saturat de egaluri.Ori invingem cu 5-3 ori ne bat cu 3-4!M-am saturat de echipe de doi bani care vin sa smulga un punct la Ploiesti!IAR CE AI REUSIT CU SWANSEA ASEARA E RUSINEA RUSINILOR! PLEACA DINAMOVIST IMPUTIT!

    RăspundețiȘtergere