marți, 27 august 2013

Invitaţie la Festivalul Dansului Popular "Valeriu Buciu", ediţia a II-a, 2013

Festivalul dansului popular „Valeriu  Buciu „  este o manifestare care îşi propune valorificarea tezaurului folcloric din România, afirmarea şi promovarea valorilor autentice, introducerea în circuitul naţional de noi talente, cât şi prezentarea celor mai frumoase costume din diferitele zone etnofolclorice ale ţării. Festivalul isi propune cunoasterea, pastrarea si promovarea folclorului coregrafic, revigorarea traditiei si dansului popular, ca spectacol artistic in diverse contexte culturale, cat si ca fapt de viata folclorica a satului.
    Aflat anul acesta la  a –II-a editie  ne propunem ca formatiile participante in festival sa fie departajate printr-un concurs, cu premii, astfel incat, sa devina o competitie care sa atraga in timp cele mai performante ansambluri de amatori din tara si sa motiveze in acelasi timp participarea lor la acest festival.
    Va invitam asadar, sa ne fiti parteneri media in demersul nostru, pentru a putea promova acest eveniment cat mai bine, iar iubitorii de folclor si mai ales de dans popular autentic, sa aiba posibilitatea de a participa alaturi de noi.
    In speranta ca Festivalul dansului popular Valeriu Buciu, editia a-II-a , aici la Baia Mare , este si pentru dumneavoastra un eveniment important, asteptam confirmarea ca acceptati invitatia de a ne fi parteneri in demersul nostru.

                                                                                     AMALIA CHIORAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu