marți, 27 august 2013

Cristian Heuberger va fi noul director al Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai” Baia Mare

Astăzi, 27 august 2013, profesorul Cristian Heuberger şi-a dat demisia din funcţia  de adjunct al ISJ MM pentru a prelua conducerea Colegiului Naţional „Gheorghe Șincai”din Baia Mare. Domnia sa a venit să dea o mână de ajutor inspectoratului la rugămintea senatorului Liviu Marian Pop, la acea vreme ministru al Educaţiei. Funcţia lăsată liberă este dorită de către PNL Maramureş.
Nu este singura plecare din ISJ Maramureş, alţi 3 inspectori de diferite specialităţi pleacă, unii în pensie, alţii la catedră, în locul lor fiind aduşi Mircea Coroiu, Olimpia Borca, George Maiorescu şi Flaviu Vida, în cazul acestuia din urmă fiind vorba de jumătate de normă.
În cadrul ISJ au fost făcute alte câteva schimbări care vor intra pe statele de plată din luna septembrie. A fost înlocuit, astfel, inspectorul de matematică Meda Bojor, iar inspectorul de la învăţământul primar, profesor pentru învăţământ primar Lioara Coroiu, a fost desemnată director al Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, iar purtătorului de cuvânt,  Pavel Filip, i-au fost schimbate atribuţiile, râmânând inspector la ştiinţe socio-umane şi primind jumătate de normă management.
După ce vor fi semnate noile numiri şi vor fi oficializate, vom reveni cu detalii.


                                                                               Gelu DRAGOŞ


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu