sâmbătă, 24 august 2013

Cine mai urmează din fotbalul românesc, domn Mitică şi naşule Sandu?!

 După selecţionerul Victor Piţurcă cu balerina ucrainiană Viky, căruia antrenorul naţionalei i-a dăruit un fecior din flori, iată că şi impresarul Giovanni Becali are probleme cu... pensia alimentară  pe care trebuie să o plătească unei avocate românce stabilite în Austria, cea care  i-a dăruit un copil, năbădăiosului impresar machedon. Băieţaşul frumuşel şi inteligent nevoie mare are acum 10 anişori!
    Aida Giurumescu, avocata care afirmă cu tărie că are un băiat cu impresarul bucureştean, vrea să-şi recupereze în instanţă pensia alimentară retroactivă, fixată de justiţia austriacă.
În anul 1999, Aida Giurumescu (41 de ani) şi Giovani Becali (61 de ani) au trăit o frumoasă poveste de dragoste, mai ceva ca-n filmele americane sau indiene de „love story”. Trei ani mai târziu, din iubirea lor s-a născut micuţul Bernhard, care în iarnă împlineşte 11 ani. Venirea pe lume a băiatului a fost un prilej de bucurie în relaţia lor, dar numai pe termen scurt, până se ajunge la şantaj şi bani. Greu de spus ce s-a întâmplat atunci, cert e că astăzi Giovanni Becali nu vrea să-şi recunoscă fiul. Mama copilului, Aida Giurumescu, de profesie avocat, şi-a căutat dreptatea în instanţă.
     Din anul 2006, a urmat o lungă serie de procese ţinute secret de impresarul român, care încă nu s-au terminat.  Iniţial, a apelat la judecătorii din Austria, ţară în care locuieşte de mulţi ani. Instanţa austriacă i-a dat câştig de cauză şi le-a cerut omologilor de la Bucureşti să-l oblige pe Becali să efectueze testul ADN pentru paternitate. El a refuzat, iar la una dintre înfăţişări, care a avut loc anul trecut la Judecătoria Sector 1, fratele său Victor ( om care-l apără pe frăţior ori de câte ori e nevoie!) l-a "reprezentat". Atunci se pare că acesta ar fi oferit 40.000 de euro pentru a "stinge" procesul, dar a fost refuzat. Ştia avocata şi metresa de ce!
         Magistraţii austrieci i-au dat câştig de cauză Aidei Giurumescu, ba mai mult, au stabilit că Giovani Becali trebuie să-i plătească lui Bernhard 85.000 de euro pensie alimentară retroactivă. Aida Giurumescu deţine în acest sens un titlu executoriu european, dar pentru că instanţa din România vrea recunoşterea oficială a hotărârilor definitive şi irevocabile, ca să-şi recupereze banii, ea a deschis un nou proces în ţară. Sursa click.ro


                                                                                    Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu