joi, 25 iulie 2013

Toate echipele româneşti au obţinut victorii în returul turului II al preliminariilor din cupele europene

Steaua Bucureşti n-a mai avut nici o emotie cu Vardar in privinta calificarii in turul III preliminar al Ligii Campionilor.  Dupa 3-0 pe National Arena, "ros-albastrii" s-au impus si in Macedonia cu 2-1 prin golurile inscrise de italianul Piovaccari si Bourceanu.
Pandurii Târgu Jiu s-a calificat fara probleme in turul III preliminar al competitiei de fotbal Europa League, dupa ce a surclasat formatia estoniana FC Levadia Tallinn cu scorul de 4-0 (3-0), joi seara, pe stadionul “Tudor Vladimirescu”, in cadrul mansei secunde a turului II preliminar. Deivydas Matulevicius (7), Erico Da Silva (35, 57) si Nicandro Breeveld (38) au marcat pentru Pandurii, dar cel mai bun om de pe teren a fost Eric Da Silva, coautor la ultimele trei goluri. In primul joc, din Estonia, scorul fusese egal, 0-0.
Astra Giurgiu a reusit o calificare de senzatie in turul III preliminar al Europa League, dupa ce a invins pe Omonia Nicosia cu scorul de 2-1 (1-0), joi seara, pe stadionul ''GSP'' din Nicosia, in mansa secunda a turului II preliminar, in conditiile in care a marcat golul victoriei in 10 oameni. Dupa 1-1 la Bucuresti, Astra a deschis scorul prin Constantin Budescu (39), cu o executie superba si sansa i-a mai suras inca o data in repriza a doua, motiv sa fie laudat de patronul Ion Nicolae.
Petrolul Ploieşti s-a calificat “en fanfare” in turul III al competitiei de fotbal Europa League, dupa ce a surclasat cu 4-0 (2-0) formatia feroeza Vikingur Gota, joi seara, pe stadionul “Toftir”, in mansa a doua a turului II preliminar. “Lupii galbeni”, care in primul joc câstigasera cu scorul de 3-0, s-au impus prin golurile marcate de Atli Gregersen (5, autogol), Hamza Younes (11, 63) si Gicu Grozav (77).
Adversarii din turul  3 preliminar:
 30 iulie
 Steaua va intalni in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor pe Dinamo Tbisili. Steaua va juca primul meci in deplasare, pe 30 iulie, de la ora 19:00, iar returul se joaca la Bucuresti pe 6 august. Daca trece de turul 3, Steaua ajunge in grupele Ligii Europa chiar daca va fi eliminata in playofful Ligii Campionilor.
1 august
 In Liga Europa, turul 3 se joaca pe 1 si 8 august. Petrolul ar putea intalni pe Vitesse Arnhem, Astra Giurgiu pe  Trencin, iar Pandurii pe Hapoel Tel-Aviv.

                                                               Gelu Dragoş


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu