marți, 30 iulie 2013

Cinci mişcări erotice care vă răcoresc pe canicula asta!

      
Noptile voastre sunt fierbinti, la propriu! Faptul ca nu tineti cont de vremea caniculara de afara si continuati sa va iubiti cu atata pasiune, va face sa va simtiti ca doi atleti ce participa la Olimpiada Sexului, mai ales ca aerul poate deveni irespirabil dupa ce momentele voastre intime s-au consumat.5-miscari-erotice-care-va-racoresc-pe-canicula
Iata insa 5 trucuri erotice pe care le puteti pune in aplicare pentru a va racori pe canicula!
1. Fructe de padure inghetate
“Poate suna ca o contradictie, insa faptul ca ii racoresti trupul barbatului tau il va face sa fie si mai fierbinte”, explica terapeutul sexual Joel D. Block, citat de ivillage.com.
Potrivit cercetatorilor, celulele nervoase raspund si la cea mai mica schimbare de temperatura. Aceste senzatii diverse au rolul de a creste placerea si de a spori senzitivitatea pielii, care elibereaza endorfine.
Intinde-ti iubitul pe spate si acopere-i pieptul si abdomenul cu fructe de padure inghetate. Joaca-te cu el astfel si saruta-i fiecare parte a corpului unde exista fructele. Pentru a-l excita si mai tare linge sucul care se va intinde de la fructele ce se vor dezgheta.
2. Ventilatorul
Aerul conditionat este prea mult, atunci cand sunteti transpirati, insa un ventilator asezat strategic langa pat va poate oferi senzatii de nebanuit.
“Un astfel de obiect care oscileaza in jurul corpurilor voastre poate sa faca o serie de lucruri interesante pentru a va mentine <>”, afirma Lou Paget, autorul cartii “The Great Lover Playbook: 365 Sexual Tips and Techniques to Keep the Fires Burning All Year Long”.
3. Cuburile de gheata
Unul din cele mai la indemana moduri prin care puteti sa aduceti racoarea in asternut sunt cuburile de gheata. Pe langa faptul ca va ajuta sa fiti in forma, cuburile de gheata sunt si niste afrodiziace minunate, mai ales daca le adaugi cateva arome.
“Cand pregatesti tava, adauga cateva ingrediente precum mierea sau esenta de vanilie. Sau topeste putina ciocolata neagra si ingheat-o sub forma de cuburi”, te sfatuieste Dana B. Myers, autoare “The Official Booty Parlor Mojo Makeover”.
4. Inotati nud
Temperaturile caniculare pot fi domolite cu ajutorul unei partide de inot in care sa va dezbracati complet. Sarutarile prelungi sub soarele arzator sau chiar clar de luna, in timp ce va atingeti corpurile goale, vor fi preludiul perfect pentru o partida de amor pasionala. Apoi, daca sunteti atat de norocosi incat sa nu fiti vazuti de nimeni, puteti incepe sa faceti dragoste in natura!
5. Colierul racit in congelator
Un alt truc magica care il va racori si excita in acelasi timp presupune sa iti pregatesti dinainte arsenalul. Pentru ca este atat de cald in camera nu vei avea nevoie decat de o lenjerie intima sexy, o pereche de pantofi cu toc si de un sirag de margele pe care sa il tii toata ziua la frigider pentru a fi incredibil de racoros.
Lasa-l sa te mangaie usor cu acest colier, in timp ce bilele mici si reci iti trimit fiori prin tot corpul si te fac sa exulti de placere. Presati colierul intre corpurile voastre calde pentru ca si el sa se bucure de senzatiile traite de tine! Sursa Curiozitati Bizare Diverse


                                                                                          dr. Iulian Coza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu