marți, 25 iunie 2013

Se vede că spaniolii au sânge latin!

Potrivit publicaţiei Globo, jucătorii naţionalei Spaniei au petrecut cu mai multe femei după victoria cu 2-1 în faţa Uruguayului din cadrul Cupei Confederaţiilor.
     Mai mulţi angajaţi ai hotelului din Recife au povestit pentru jurnaliştii brazilieni că ibericii s-au distrat cu bere, cocktailuri şi ...femei frumoase. Distracţia a ţinut până la ora 1.00 noaptea, când cinci dintre tinere, mai mulţi jucători şi membri ai staff-ului tehnic au pornit o partidă de poker pe dezbrăcate. Unii dintre jucători s-au retras apoi cu femeile în cameră, iar dimineaţa au constatat că tinerele brazilience plecaseră cu tot cu câteva zeci de mii de euro!
     Autorităţile braziliene au confiscat înregistrările făcute de camerele video şi au demarat o anchetă. Între timp, naţionala Spaniei s-a mutat la Fortaleza, pentru semifinalele competiţiei.    Ce poţi să spui la final decât că ibericii, campioni mondiali sunt campioni şi la distracţie! E drept, distracţie destul de scumpă pentru Gerard Piqué şi compania.Dar să nu le plângem de milă la ce contracte şi salarii au, chiar în vreme de criză...


                                                                                       G.D.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu