sâmbătă, 20 aprilie 2013

FC Dinamo a primit licenţa pentru sezonul 2013/2014


FC Dinamo a anuntat, pe site-ul oficial, ca a primit licenta pentru participarea in cupele europene si in Liga I, in sezonul 2013/2014. "Comisia pentru Acordarea Licentei Cluburilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a acordat licenta pentru participarea in competitiile de club UEFA si participarea in campionatul national Liga I, pentru sezonul 2013-2014, clubului SC Dinamo 1948 S.A", se arata pe site-ul oficial al clubului bucurestean. 

Actionarul majoritar Ionut Negoita a declarat pentru www.fcdinamo.ro ca acest moment este foarte important: "Este un moment foarte important pentru toti dinamovistii, suporteri, jucatori, antrenori, foste glorii, parteneri de imagine, conducere administrativa. Dinamo a fost aproape de faliment in aceasta iarna, dar a existat o speranta, o sansa, o solutie si am crezut pana la capat in acest moment, repet, foarte important din viata clubului.
Nu mai conteaza cifrele, dispozitiile de plata sau noptile pierdute printre actele clubului cand vorbim de Dinamo! Echipa, toti reprezentantii clubului suntem foarte bucurosi si sunt convins ca suporterii vor primi aceasta veste cu mult entuziasm si incredere ca vom realiza, pas cu pas, obiective importante! Si aici ma refer la performanta, pe plan intern si international, intr-un club nascut in urma cu aproape 65 de ani pentru a scrie istorie in fotbalul romanesc!". 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu