duminică, 24 martie 2013

CINE POATE RASPUNDE LA ÎNTREBAREA: CE FEL DE SPORT E ACESTA ?!


 Vedem de nenumarate ori pe unele posturi de televiziune la rubrica  "Sport " pe lânga altele si urmatoarele aspecte cum ar fi:Sportivul X a participat la vernisajul unei oarecare expozitii de pictura sau sportivul Y si-a exprimat votul la sectia de votare nr 1 din localitatea Popeasca.sau: sportivul Z a donat o suma oarecare unei case de copii sau sportivul Q si-a deschis un magazin, sau sportivul W si-a gasit locuinta sparta de cine stie de infractori.
     Cine poate raspunde concret la întrebarea din titlul acestui text cand aici nu sunt prezentate
nici pe departe elemente legate de disciplina "sport "care înseamna fie: fotbal, handbal, înot atletism, box sau gimnastica de orice fel. Daca prezentatorul sau prezentatoarea  respectiva care au încadrat la rubrica  "sport" aceste aspecte spuneau cum ca sportivul X a strabatut distanta de la domiciliul sau si pâna la expozitia de pictura în fuga pentru asi pastra o silueta apreciabila, puteam spune ca aceste imagini au legatura cu sportul. Am tot respectul fata de sportivi. De aceea spun ca aceste imagini merita luate în vedere fie la departamentele: cultural , social, juridic, dar nici într-un caz la rubrica  "sport". Poate ca în zilele urmatoare vom vedea la rubrica "religie" cum ca preotul cutare este pasionat de ciclism  sau de patinaj ori de
 cresterea albinelor. Aceste elemente sunt demne de apreciat la diferite rubrici dar nici într-un caz la cele de "religie" .Doamne lumineaza-ne mintea !
                            
                                                                                 ( Ve.De.Marchis)

  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu