miercuri, 27 februarie 2013

Manifestare dedicată Zilei Protecției Civile în Baia Mare


Joi, 28 februarie, ora 12, Sala de Conferințe a Bibliotecii Judetene si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Gheorghe Pop de Basesti" aniverseaza Ziua Protectiei Civile din Romania.
La Biblioteca Judeteana “Petre Dulfu” din Baia Mare se va desfasura o sedinta festiva, la care au fost invitati reprezentanti ai autoritatilor judetene si locale, sefi ai institutiilor de aparare, ordine publica si siguranta nationala din Maramures, cadre militare in rezerva si in retragere, respectiv personalul civil care a activat in cadrul Inspectoratului de Protectie Civila Judetean.
Cu acest prilej vor fi premiati castigatorii concursului cu tematica de protectie civila ,,Cu Viata Mea Apar Viata”, faza judeteana – 2012 si castigatorii competitiilor sportive organizate sub egida „Cupa Protectiei Civile – editia 2013”.
Vor mai fi premiati si castigatorii concursului de desene destinat elevilor - “Dezastrele vazute prin ochii nostri”, organizat de catre I.S.U. Maramures si Inspectoratul scolar Judetean.


Ştefan Selek
bibliotecar
Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" Baia Mare
Email: pr.bibliotecamm@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu