luni, 31 decembrie 2012

Fără armată, cine să oprească invazia străinilor?!


  
                              de  ION COJA

Intr-un stat normal, atat Qioru’ cat si consilierul lui Fota, trebuiau legati de mult pentru subminarea sigurantei nationale. Orice ofiter activ sau in rezerva, realizeaza ca masurile intreprinse contra armatei de Qioru’ consiliat de Fota au ca efect aducerea armatei in incapacitate de riposta pentru un anumit moment. Acest moment va surveni anul viitor, imediat dupa regionalizare cand regiunea 7 Centru formata din judetele CV-HG-MS-AB-SB-BV isi va declara independenta prin referendum regional. Este inevitabil.
Singura piedica ar fi fost doar o armata puternica, cu tot cu componenta ei de rezerva. La un PIB alocat armatei de 0,8% (din 2,3 alocati initial la integrarea in NATO), componentat activa a armatei este terminata. Banii ajung doar pentru niste salarii derizorii, iar pentru indeplinirea misiunilor de lupta nu mai exista bani, deci componenta activa a armatei are rol decorativ. Cat priveste componenta de rezerva, toti rezervistii pensionati dupa standarde NATO – deci cei pensionati dupa 2004 si in special ofiterii, au pensiile diminuate. Cum in statele de mobilizare nu mai exista decat ofiteri si subofiteri pensionati dupa anul 2004, acestia nu mai au nicio o motivatie in ceea ce priveste o posibila mobilizare pentru momentul regionalizarii, componenta de rezerva a armatei fiind efectiv distrusa.
Qioru’ si-a permis in aceasta seara sa il jigneasca pe un ministru al apararii, general pensionat dupa anul 2004 – deci din generatia NATO, absolvent al Colegiului NATO de la Roma, al Centrului de Studii Europene de Securitate ” G. Marshall” si fost ofițer de Stat Major la Direcția Cooperare și Securitate Regională din cadrul Statului Major Militar Internațional de la Cartierul General NATO din Bruxelles.
Tot ce s-a intamplat armatei in ultimii ani, este cu premeditare, nu are de-a face cu nicio politica care serveste intereselor Romaniei. Pentru ceea ce au facut armatei romane, Qioru’ consiliat de acel Fota, trebuie acuzati, anchetati si condamnati fara ezitare pentru subminarea sigurantei nationale si pentru inalta tradare!
Aceasta este concluzia unui (fost) ofiter roman, activ in armata romana si dupa integrarea in NATO!
Propaganda din aparatul platit de cercurile pe care le serveste Qioru’, prin persoana tuciuriului lui R. Turcescu, a ajuns sa incite populatia din Bucuresti contra armatei. Este vorba de repetitiile pentru 1 Decembrie, concluzia fiind ca armata incurca traficul si perturba viata bucurestenilor. Asa ceva nu s-a mai spus niciodata, stiut fiind faptul ca 1 Decembrie este Ziua Nationala a Romaniei si oriunde in lume se fac astfel de repetitii, dar nimeni nu s-a plans ca repetitiile pentru sarbatorirea zilelor nationale ale statelor perturba viata cetatenilor acelui stat.
Va dati seama cum prin toate metodele, armata e pusa la zid, adica desfiintata?
F.F.F. IMPORTANT:
Start pentru primele implantări evreieşti in Romania
Pe Agentia de stiri Yahoo-News a aparut in aceste zile o stire care a trecut neobservata comentatorilor: o noua statiune montana in Romania la Nucet. La prima impresie pare a fi un proiect turistic obisnuit.Cu toate ca el iese din tiparele obisnuite.Ecologistii s-ar putea intreba de ce este nevoie sa defrisam alte 200 hectare de padure montana cand avem destule statiuni turistice ce zac in paragina si nici un investitor strategic nu le preia pentu a fi salvate.De ce Guvernul nu incredinteaza evreilor doritori sa faca turism in Romania o astfel de statiune.Intrebarea are un singur raspuns.In spatele acestui obiectiv turistic se ascunde prima colonie evreiasca in Romania de 3000 de locuitori.Agentiile de stiri mai bine informate afirma ca nu ar fi prima, in zona Medgidia se afla in stadiu avansat un alt proiect de acest gen.Metoda a fost verificata in Palestina.Evreii au cumparat mai intai pamant,la preturi de nimic, apoi fiind propietari si-au construit pe acele suprafete ,,statiuni turistice”.Cand si-au dat seama arabii ca au fost pacaliti era prea tarziu si s-au revoltat.Razboiul continua si azi.La fel se intampla -s-a intamplat deja la Nucet-Romania. Evreii au cumpărat 188 hectare de padure la niste preturi derizorii, de parca ar fi cumparat cartofi.Aceasta si datorita unei Legi strambe, dusmanoase romanilor si Romanie care permite strainilor sa cumpere pământ oricât şi la orice preţ. Iată mai jos ştirea :
PROIECT: O nouă STAŢIUNE MONTANĂ în România in muntii Carpati
Un grup de investitori israelieni va ridica, într-o zonă din judeţul Dâmboviţa, o nouă staţiune montană.
Israelienii au cumpărat un teren de 188 de hectare în apropierea vârfului Nucet, pe care intenţionează să ridice 5 pârtii de schi, snowboard şi săniuş, peste 200 de pensiuni, 30 de hoteluri, 3 patinoare şi centre comerciale, informează cotidianul Adevărul.
Lucrările la staţiune vor începe în maximum un an de zile. Atunci când totul va fi gata, aceasta va oferi 3.000 de locuri de cazare şi câteva sute de persoane vor fi angajate permanent aici.
Terenul pe care va fi ridicată staţiunea nu se află în zone protejate. Nucet este unul dintre vârfurile din Munţii Bucegi, la care drumeţul ajunge pe un traseu prin Valea Dorului.
În apropiere, la Padina-Peştera, Ministerul Turismul construieşte o staţiune care va avea şi o pârtie olimpică, în zona Cocora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu