joi, 27 decembrie 2012

Crăciunul 2012, neobişnuit de liniştit faţă de anii precedenţi spune ministrul Apărării Naţionale


Ministrul Apararii, Mircea Duşa, a declarat în data de 26 decembrie, că, statistic vorbind, Sărbătorile de Crăciun de anul acesta au fost cele mai linistite, "semn ca intram în normalitate", ( Oare nu criza+i de vină?!, întreb şi eu, nu dau cu parul...) oficialul precizând ca nu mai sunt niciun fel de probleme in tara din cauza conditiilor meteorologice. Dusa a precizat ca drumurile judetene si nationale sunt deblocate, fiind reluata alimentarea cu energie electrica in localitatile unde aceasta fusese intrerupta din cauza problemelor meteorologice.
In actiunile de deszapezire au fost angrenati peste 30.000 de lucratori ai Ministerului de Interne, ai Ministerului Apararii si ai structurilor locale, intervenindu-se cu peste 13.000 de utilaje.
Ministrul a anuntat ca joi se preconizeaza caderi de precipitatii slabe, potrivit meteorologilor.
Mircea Dusa a spus ca, in noaptea de miercuri spre joi, s-au distribuit 1.500 de tone de materiale antiderapante pe zonele unde s-ar fi putut forma polei, ministrul adaugand ca s-au dat dispozitii ca joi si vineri sa se refaca stocurile de sare/nisip si sa se relocheze utilajele trimise in zonele afectate de ninsori. Mediafax

                                                                  Cristi SOMEŞAN


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu